Moltes marques i distribuïdores aprofiten l'època de rebaixes per treure's de sobre l'estoc que està a punt de passar de moda i que necessiten vendre per fer lloc als nous dissenys. I el cert és que és una època en què es poden trobar moltes oportunitats interessants.

No obstant això, hi ha algunes firmes en les quals no és necessari tenir en compte els productes que estan rebaixats. I és que proposen sempre preus tan ajustats que sembla que estiguin de rebaixes durant tot l'any.

És el cas de Stradivarius. La firma de moda low cost sol proposar preus aptes per a totes les butxaques. I això sense que signifiqui renunciar a l'estil, a l'elegància o a la qualitat. Al contrari.

Aquests pantalons de Stradivarius són perfectes per a qualsevol ocasió

Un bon exemple d'això són els pantalons càrrec de vestir amb pinces que ocupen les següents línies. Una peça apta per a totes les ocasions, siguin formals o informals, que aporten alta comoditat i que són combinables amb gairebé qualsevol outfit. Voldràs tenir-los ja a la teva col·lecció.

Pantalons càrrec de vestir1
Pantalons càrrec de vestir / Stradivarius

Aquests pantalons càrrec de Stradivarius es caracteritzen pel seu camal ample i la seva cintura mitjana. També ens encanten les quatre butxaques que integra per guardar diversos objectes personals. A més, compta amb un tancament tradicional amb cremallera. I llueixen un teixit de vestir que els fa molt elegants. Com dèiem, seran perfectes per a qualsevol ocasió: per a una festa, per anar a l'oficina, per sortir a prendre alguna cosa a mitja tarda, per anar a passejar...

Còmodes i combinables amb qualsevol outfit

Combinar aquests pantalons de Stradivarius serà molt senzill. Valdrà amb una brusa, una camisa o un jersei, i també amb uns botins, unes sabates o fins i tot unes sabatilles esportives.

Pantalons càrrec de vestir
Pantalons càrrec de vestir / Stradivarius

Una peça que ha estat confeccionada amb polièster en un 66%, viscosa en un 32% i elastà en un 2%. I que van ser llançats en talles que van de la 32 a la 44. Encara que no podem garantir-te que continuïn disponibles en totes elles durant molt temps.

Sobretot tenint en compte el seu preu. I és que pots afegir aquests pantalons a la teva col·lecció avui mateix per una xifra ajustada de 29,99 euros.