No hi ha res per completar un outfit com uns texans. Combinen absolutament amb tot, tant en la part superior com en el calçat. I si tenim això en compte i l'oferta que proposa Stradivarius per a uns dels seus texans més venuts, estem davant de la millor oportunitat per enriquir el nostre armari.

Perquè Stradivarius té en oferta els jeans mom slim, uns texans que queden genial amb qualsevol peça amb els quals els complementis. Aquests pantalons texans no han tardat a causar un interès en les compradores. Són tot un èxit en vendes i està a punt d'esgotar estoc a les poques talles que queden disponibles.

Jeans mom slim
Jeans mom slim / Stradivarius

Així són els jeans mom Slim de Stradivarius que estan arrasant

Aquesta peça està disponible originalment en talles que van de la 32 a la 44. I van sortir a la venda en set colors diferents. No obstant això, ja t'advertim que moltes de les unitats ja s'han esgotat.

Aquests jenas de Stradivarius estan triomfant a tot Espanya perquè fins i tot sent uns pantalons bàsics per renovar els teus clàssics, ho tenen tot per ser una peça que sempre ha de tenir el teu armari.

Estan confeccionats en teixit 99% cotó i en un 1% d'elastà. Això resulta en una fibra resistent i eterna que funciona de meravella. Són de cossatge alt, la qual cosa farà que et sentis més alta. I compten amb un disseny de cinc butxaques, camals rectes i detalls trencats al frontal. Mentre que es completa amb un tancament clàssic davanter amb cremallera i botó metàl·lic.

Jeans mom slim1
Jeans mom slim / Stradivarius

Rebaixats en un 20%

Si desitges tenir-los, visita ja les botigues físiques o la pàgina web de Stradivarius abans que s'esgoti la resta de talles, ja que aviat caldrà sumar-lo a la llista de peces triomfals que s'esgoten a tot el territori nacional al costat de totes les peces meravelloses que té Stradivarius per a aquesta temporada.

I atenció al preu. Perquè aquests pantalons de Stradivarius tenen un cost habitual de només 19,99 euros. Tanmateix, Stradivarius els rebaixa una mica més, concretament en un 20%, per deixar-los per un preu final de solo 15,99 €.