Stradivarius ha sumat al seu catàleg una caçadora biker que ens ha enamorat a primera vista. Una peça que figura entre les que més ens han agradat de la seva categoria i que ja està arrasant entre les clientes al cap de poc temps d'arribar.

Aquesta caçadora biker compta amb tots els detalls típics que li pots demanar a una caçadora biker de pell de qualitat, però sense que et costi un ull de la cara. Una caçadora que hereta aquest estil moter que va arrasar en els anys 80 i 90, i que aquesta temporada ha tornat amb força a la majoria de marques.

Stradivarius suma una biker efecte pell clàssica al seu catàleg i ja està arrasant

Aquesta caçadora és perfecta per portar en qualsevol ocasió. No hi haurà combinació que se li resisteixi. Quedarà genial amb un top o una camisa, una faldilla curta o llarga, uns pantalons, unes botes altes, uns botins o unes sabatilles esportives. No perdràs res en absolut del teu estil.

Caçadora biker efecte pell
Caçadora biker efecte pell / Stradivarius

Aquesta biker de Stradivarius, a més, presumeix de comoditat i de les seves capacitats per protegir del fred. És perfecta per portar en aquests dies en què les temperatures han caigut si no vols recórrer a l'abric, més gran i molest per a segons quines ocasions.

Aquesta caçadora biker a la venda en Stradivarius lluu un efecte pell que sembla de veritat. És de màniga llarga i coll de solapa. I compta amb tots els detalls que li demanes a una caçadora de les seves característiques. Llueix un tancament de cremallera metàl·lic situat en el lateral. I també de butxaques davanteres amb cremallera metàl·lica. A més, integra travetes a collibè. I també un cinturó amb sivella.

Caçadora biker efecte piel1
Caçadora biker efecte pell / Stradivarius

Disponible en dos colors i per menys de 30 euros

Aquesta caçadora ha estat confeccionada amb poliuretà al 55%, polièster en un 41%, cotó en un 3%. I viscosa en un 1%. Gràcies a això n'obtindràs una caçadora biker molt elegant i resistent al fred, al pas del temps i a les rascades.

Una caçadora que va ser llançada per Stradivarius en talles que van de la XS a la XL, encara que no podem garantir-te durant quant temps estaran disponibles. El bo és que està disponible en dos colors, negre o blanc, el que farà que tinguis més possibilitats d'aconseguir-ne una.

I si ja estàs pensant a afegir-la a la teva col·lecció, et convé saber que aquesta caçadora està disponible tant a les botigues físiques de Stradivarius com en la seva pàgina web des de 29,99 euros.