Moltes dones necessiten per al dia a dia una bossa tot terreny que els permeti guardar tot el que necessitin sense haver de portar una gran càrrega i sobretot que combini amb l'outfit elegit, així que un imprescindible en un armari és una bossa shopper. I a Parfois han creat un model bàsic nansa de corda que està sent tot un èxit. No té res a envejar-li als dissenys més cars.

Es tracta d'un disseny estil shopper, amb doble nansa de mà que resulta molt còmode per portar-lo penjat de l'espatlla. Però una de les grans característiques que el diferencien dels models més senzills és la seva nansa assenyada que li aporta un toc de contrast i molta personalitat. A més ve en quatre colors com ho són els vermell, blanc, rosat i negre.

La bossa shopper bàsica amb nansa de corda de Parfois ha estat pensada i creada per a la rutina diària, ja que disposa d'un tancament amb cremallera, un compartiment principal de gran capacitat, butxaques petites a l'interior i exterior, i fins a tres tipus de nanses. Pot col·locar-se a tall de bossa bandolera, o bé, portar-la còmodament a l'espatlla o la mà.

Bossa shopper
Bossa shopper / Parfois

La mida que ofereix, és perfecta perquè surtis de casa acompanyada amb tot això que creus que pots necessitar. De la mateixa manera, presenta un estil bàsic que va una mica més enllà gràcies als cridaners detalls amb què s'ha adornat.

Per comprar-lo és una cosa tan fàcil com trobar-lo disponible de manera online, a través de la pàgina web oficial de Parfois, o, si ho prefereixes, també pots anar a qualsevol de les botigues físiques. El preu de la bossa shopper bàsica amb nansa de corda, a Parfois, és de 9,99 euros, una veritable ganga que no pots deixar passar. 

Una bossa que serà la teva millor aliada per al dia a dia i elevarà el teu look a un 10 segur

Aquests no són només un simple accessori més amb què donar-li un rentat de cara als nostres looks i fer que, amb això, et converteixis en l'enveja de tots al teu voltant. És també una realitat això de què resulten molt útils perquè, en sortir de casa, puguis portar amb tu tot el que necessites. És una bona aliada del nostre dia a dia. Amb capacitat per portar-ho tot, fins al portàtil o l'agenda.

Bossa shopper1
Bossa shopper / Parfois

És l'opció perfecta per lluir a qualsevol sortida i temporada

Aquesta bossa shopper bàsica amb nansa de corda, ideal per a aquells dies en què vagis a passejar pel passeig marítim i gaudir de la brisa pròpia de l'estiu o simplement per utilitzar en qualsevol altra temporada i portar-la el dia a a dia. En aquestes ocasions en què la combinis amb els teus looks, faràs que tots girin el cap per fixar-se en ella quan et vegin passar.