Parfois n'ha sorprès més d'una amb aquesta bufanda d'efecte pèl que no s'assembla a cap altra i que sens dubte realçarà els teus abillaments d'hivern des del primer ús. Es tracta d'una bufanda amb acabat suau, delicat i agradable al tacte que protegeix el coll de baixes temperatures des del primer moment.

La bufanda de Parfois que voldràs portar tots els dies

Es convertirà en la teva fidel companya durant els dies més freds i és sens dubte una de les millors creacions de Parfois per a la temporada de fred. Estem parlant d'una bufanda gruixuda, de gran volum i que aporta calidesa en una de les zones més sensibles a les baixes temperatures com és el cas del coll.

Amb un disseny de nus en la part davantera i fàcil de fixar, aquesta bufanda li agrega elegància als teus abrics i jerseis des del primer moment, sent també una opció per combinar amb alguns vestits o abillaments formals.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Parfois

Estola de Parfois
Estola de Parfois

Les seves llaçades tenen un bon gruix, sent un disseny XL i que recorda les bufandes més exclusives i utilitzades per personalitats famoses. L'acabat a pèl mitjà és el millor que té, amb tacte agradable, delicat i suau en tot moment, perquè la utilitzis per temps prolongat sense que resulti molesta.

S'ha confeccionat 100% en polièster per garantir-te comoditat i suavitat en tot moment, a més de ser duradora i conservar el color i les seves propietats en tot moment. L'efecte pèl a més destaca perquè cregui un contrast en el color a mesura que et mous o camines, sent també un encert al moment de combinar.

És funcional i lluu molt bé a nivell estètic, però a més és un disseny de Parfois que aconseguiràs en quatre colors que resulten igual de temptadors. Al moment de topar amb aquesta bufanda, l'hem trobat en negre, cru, verd i blau marí, pel que és un disseny que s'ajusta a diferents estils i manté tons molt de peça d'hivern.

Perquè tinguis una idea de la seva mida, les mesures exactes són de 17 cm de llarg i 108 cm d'ample. Qualsevol que sigui el color que triïs, el preu és el mateix, ja que s'ubica en 17,99 euros.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Parfois