Parfois sap com cridar l'atenció i amb aquest color destacaràs sí o sí els teus outfits favorits. Un collaret de mida XL, plena de vidres i amb molts colors en contrast que creen el millor dels efectes.

Un collaret de Parfois de doble tira

Aconsegueixes des de ja a Parfois un accessori que combina amb els teus looks més neutres i que a més pots portar en qualsevol temporada de l'any perquè el seu disseny s'adapta a tots els estils.

Estem parlant d'un collaret de doble caiguda, amb tires amples i que cauen folgadament a la part davantera del coll, de bon moviment i amb un disseny rodó que cregui el millor dels efectes per estilitzar i fer que la teva figura llueixi igual d'elegant.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Parfois

Collar|Collaret de Parfois
Collaret de Parfois

Aquest disseny de doble tira ve acompanyat d'un munt de cristalls de mida mitjana i que estan incrustats en bases de forma cilíndrica de color negre i acabat brillant, amb una vora lleugerament platejada per a millor contrast i fer d'aquesta una peça única.

Els vidres de colors es troben en els extrems d'aquestes bases, amb diverses cares que reflecteixen brillantor i reforcen l'estil elegant en tot moment. La varietat de colors és el millor d'aquest collaret, combinat tons taronges, blaus, morats, grocs i també peces transparents que li donen un toc diferent.

Aquest collar compta a més amb un fermall gruixut a la part posterior, que és capaç de sostenir el pes de les pedres perquè puguis utilitzar-lo amb comoditat i sense preocupar-te perquè caigui fàcilment.

Els materials utilitzats en la seva composició són principalment el poliuretà i el vidre, comptant a més amb una part en ferro i zinc per aconseguir el millor dels contrastos quant a materials.

Està disponible en una talla única i és un collaret que trobes únicament en aquesta presentació de colors. El preu està publicat des de ja i és un accessori que pots aconseguir per 35,99 euros ara mateix a Parfois. Consulta la disponibilitat directament, perquè cada vegada és més popular.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Parfois