La cuina japonesa és reconeguda a tot el món pel seu sabor de contrastos, el seu caràcter saludable i la seva creativitat i compromís amb els tempos que marca la naturalesa. A Granollers trobem diverses propostes de restaurants japonesos, així que per als amants de l'esmentada gastronomia (que cada vegada són més), hem decidit veure els més ben valorats a TripAdvisor.

Cuina japonesa amb productes de proximitat

L'opció més ben valorada, que a més és el sisè restaurant amb millor puntuació a la ciutat de Granollers a nivell general, és el Mifune Neko Menjar Japonès. La cuina de Mifune Neko comparteix tots els principis de la cuina nipona i, a més, afegeix altres singulars que la fan única: cuinen els seus plats amb productes de proximitat, orgànics i saludables, seleccionant tots els seus proveïdors tenint en compte aspectes ètics i de respecte davant el medi ambient.

funegrande

Mifune Neko Menjar Japonès a Granollers

TripAdvisor trobem molts comentaris positives del Mifune, com per exemple aquest: "Granollers és una ciutat on abunda l'oferta de restaurants japonesos, hi ha de tots els preus i qualitats i he de dir que aquest és el meu favorit encara que no és el més barat. El menjar és boníssim, l'atenció immillorable. Ho recomano!"

El restaurant està ubicat en una antiga casa de poble, un espai tranquil i encantador en el centre de la ciutat de Granollers, totalment reformat i que compta amb una discreta decoració japonesa basada en la fusta i el coure.

L'espai compta amb dues sales en diferents plantes on degustar sense presses la proposta culinària de Mifune Neko. Per als que busquen intimitat, el pis superior es pot convertir en un espai privat on celebrar festes i reunions.

L'altra opció que trobem a Granollers com a més ben valorada és el Restaurant Wagaya, també situat en el centre de la ciutat.

waga

Restaurant Wagaya a Granollers

El restaurant Wagaya ofereix plats típic de la cuina japonesa i d'altres països, fusionant sabors i aromes per crear noves sensacions al paladar. El restaurant Wagaya va obrir les seves portes el 2016. Des del principi van buscar un equilibri entre el millor producte, un ambient acollidor i un bon servei aconseguint obtenir una óptima relació qualitat/preu.

Ofereixen menú diari i carta, per la qual cosa hem volgut veure quins plats podem trobar a la seva carta, i volem destacar alguns que ens han fet obrir els ulls:

  • Tonyina caramel·litzada semicrua: llom de tonyina arrebossada i salsa caramel·litzada
  • Udón a la pedra: fideus gruixuts servits en un bol de pedra calenta amb vedella, verdura, ou i salsa
  • Salmó al vapor: filet de salmó amb salsa de coco i arròs

Només són una mostra dels molts plats que podem trobar en el Wagaya, a més d'una quantitat també gran de sushi, d'ingredients i tipus molt diferents.

Així que si som a Granollers i ens entusiasma la cuina japonesa, aquestes dues opcions ja estan donant molt a parlar en TripAdvisor.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)