Si el que busques és un vestit a la moda, senzill però alhora elegant, has encertat just. Zara, marca líder en moda per a totes, llança aquesta peça que quedarà genial en qualsevol ocasió en el que vulguis lluir-lo.

Atrevit escot de bec|pic
Atrevit escot de bec|pic.

Tirants fins

Aquest preciós vestit que avui ens apropa Zara, combina a la perfecció estil i moda. En color blanc, amb fins tirants i escot de pic, asseu formidablement a totes les dones i el millor és que pots trobar aquest model a les talles des de la XS a la XL perquè totes puguem lluir formidables aquest estiu i no hàgim de preocupar-nos de si trobarem la nostra talla o no.

Detalls brodats perforats
Detalls brodats perforats.

Ideal per al dia o la nit

Un dels detalls que fan especial aquest model de vestit midi que ens ensenya Zara, són els brodats perforats que esquitxen tot el vestit des del cos fins a la faldilla que té una mica de vol i queda per sobre del genoll. Porta a més folre interior i tancament lateral amb cremallera oculta a la costura perquè no es vegi i no molesti. El seu preu deixa amb la boca oberta ja que per 29,95 Euros pot estar al teu armari perquè el llueixis de dia o de nit ja que és molt versàtil.