A Zara saben com convèncer tota mena de clients i, per això, inclouen a les seves lineals peces com el vestit que avui ens ocupa: de mida midi, amb coll rodó i obertura davantera ajustable amb cordons, el seu ampli vol i la cintura ajustable amb cordons fan que provi bé a qualsevol. El conjunt es completa amb unes elegants mànigues llargues bollades acabades en elàstic. El baix és asimètric.

El color envia|mana.
El color envia|mana.

Estampat

La peça llueix a més un estampat floral perfecte per a aquestes setmanes d'estiu i està confeccionada en viscosa de la millora qualitat. No requereix rentat (si és necessari, netejar amb un drap o anar a la tintoreria perquè apliquin un tractament de tetracloroetilè) i es planxa a no pas més de 110 graus. A Zara, tornen a convèncer al primer cop d'ull.

Amb audaç estampat.
Amb audaç estampat.

Preu

La peça, de la col·lecció ZW Collection, val el que costa: 99,95 EUR a la teva botiga Zara o al web de la cadena. Sens dubte, si et dcides a comprar aquest vestit estaràs fent una inversió per a anys, perquè ni el patronatge, ni l'estampat ni la tela passen de moda. Tu decideixes.