És el set d'accessoris a Zara que s'ha convertit en tota una sensació, amb estil únic i acabat en argentat per combinar amb looks tant de dia com de nit segons les teves necessitats.

Un pack de braçalets de Zara que es ven a munts

Aquests braçalets de Zara s'han convertit en la sensació de totes les mirades, amb un efecte encantador i súper combinable, a més de tenir pedres de diferents mides per donar-li contrast i un efecte de textura i relleu que ens resulta encantador.

Les pedres compten amb diferents mides, unes de més planes que d'altres i de diferents formes per donar-li un estil diferent. Aquests braçalets estan disponibles en un set de 5 unitats, totes amb diferents formes i fent d'aquest un set complet per portar amb infinitat d'estils.

S'ha fabricat amb materials de qualitat, sent uns braçalets que combinen acrilonitrilo butadeino estirè amb poliuretà, aconseguint un acabat brillant en tot moment, en color platejat que cregui el millor dels contrastos i que puguis conquerir totes les mirades.

Braçalets de Zara
Braçalets de Zara

Per a un bon manteniment d'aquest set és recomanable no rentar, no utilitzar lleixiu, no planxar i no netejar en sec, el color es manté per un bon temps si li dones l'ús correcte i els materials t'asseguren més durabilitat.

Aquests braçalets de Zara es venen únicament per set, així que fer-te amb elles per separat no és una opció. El preu pel qual pots aconseguir aquest disseny és de 15,95 euros, sent un set que a més de combinar amb els teus millors estils, s'ajusta també al teu pressupost.

S'han fabricat a més en programes que garanteixen els estàndards mediambientals, per la qual cosa es converteixen en uns braçalets que col·laboren amb el bon estat del mateix. Hem trobat aquest disseny al lloc web de Zara, però també estan disponibles a les botigues, només has d'indagar en quina d'elles.