Fa goig anar a El club del Gurmet d'El Corte Inglés i descobrir la varietat de productes de qualitat superior que podem trobar. Perquè entre els secrets de l'èxit d'aquesta secció del supermercat doni'ls grans magatzems, a més de l'altíssima qualitat dels seus articles, destaca l'heterogeneïtat quant a l'origen dels mateixos.

Així, podem obtenir productes elaborats aquí al costat, però també delicatessen d'altres racons del món. I si ets amant del menjar mexicà, el que sabràs a continuació t'encantarà.

El club del Gurmet d'El Corte Inglés porta una delicatessen de Mèxic

Perquè en El club del Gurmet d'El Corte Inglés podem trobar Cochinita Pibil de la marca Gourmet Passion. Arriba en llaunes de 285 grams amb el producte ja preparat. I el seu preu habitual és de 4,90 euros, però aquests dies compta comuna rebaixa del 20% que ens deixa cada unitat a 3,90 euros.

Cochinita Pibil

Cochinita Pibil

Per si encara no ho saps, la Cochinita Pibil és un guisat típic de Mèxic elaborat amb magre de porc deshebrado i achiote. Se sol utilitzar com a farcit de truites, en entrepà, en pizza, en tacs, etc. I la seva qualitat ve garantida per haver ocupat el tercer lloc en els premis Idea Innovadora el 2014. A més, que estigui entre el més venut al web d'El Club del Gourmet no és casualitat.

Elaborat amb una recepta mil·lenària

Segons el productor, aquest article a la venda en El Corte Inglés segueix una "recepta mil·lenària ja utilitzada pels maies, amb una aroma i un sabor únic proporcionat per l'achiote (espècia mexicana de color vermell) que es mol fins a aconseguir una pols similar al pebre vermell, però amb un sabor totalment diferent".

La seva preparació és molt senzilla i amb prou feines requereix esforç. Només hauràs d'escalfar-lo al microones durant 60 segons i estarà llest per menjar. I per si t'interessa, detallem els ingredients que conté cada unitat: Magre de porc, brou d'achiote (aigua, llavors d'achiote, espècies, àcid acètic, benzoat de sodi, colorants: vermell (E129), groc (E102), vinagre de vi, llard de porc, midó de blat de moro i sal iodada.