La princesa Leonor ha triat un vestit boho de la marca catalana Babbaki per a les seves vacances. El vestit túnica ha estat l'escollit per al sopar familiar a Palma de Mallorca. Es tracta d'un vestit que hem descobert que es ven en El Corte Inglés, i a més, rebaixat un 40 %.

I és que la marca catalana Babbaki té diversos vestits similars disponibles. Com si d'una botiga de luxe es tractés, El Corte Inglés té un vestit que fàcilment podries veure a les més petites de la reialesa i a un preu que s'ajusta a tots els pressupostos. És un vestit midi, amb escot davanter i un estil fresc que s'ajusta a totes les figures i et garanteix la comoditat en tot moment.

Un vestit boho, del més bonic, en El Corte Inglés

Hem topat amb aquest vestit d'El Corte Inglés i no hem pogut deixar-lo passar, ja que es tracta d'un vestit perfecte per al que queda d'estiu i també la tardor. És un vestit de coll mao i màniga llarga que conserva aquest estil clàssic i elegant de la princesa Leonor, però que alhora resulta molt versàtil.

L'escot en la part davantera és a V amb tancament de botons, que pots portar obert o tancat segons sigui el teu estil. Els botons van des del coll fins al baix perquè puguis ajustar-lo al teu estil. La costura a les espatlles és precisa i al tall, agregant-li millor estructura i una bona caiguda en la part superior del cos.

 Vestit d'El Corte Inglés
Vestit d'El Corte Inglés

El seu teixit és lleuger, amb plecs elegants propis del teixit. Les mànigues són llargues i folgades, amb volum per a un estil més elegant i acaben en un tancament de puny amb botó per a un millor ajustament a la canell. És un vestit del més fresc ja que està confeccionat en cotó i el seu estampat és digne de la reialesa, per això és del més buscat en El Corte Inglés. Combina un to blau indi de fons, amb línies en color blanc que creen rombes en tot el teixit de manera delicada i elegant.

Si parlem dels seus detalls hem d'esmentar l'obertura lateral en el baix, a més d'explicar amb un sota recte que li aporta més elegància i amb un llarg que supera els genolls. Un altre detall per destacar és el cinturó tipus corda, que combina el blanc i el blau per crear el millor dels contrastos, a més de comptar amb un detall de borla a la punta. Les talles de llançament d'aquest vestit són S, M i L, però ja comencen a esgotar-se les unitats així que has de confirmar la seva disponibilitat pel teu propi compte.

La rebaixa és la millor part de la història, ja que si abans podies tenir-lo per 99,99 euros, ara és un vestit amb un preu de 59,90 euros.