Són molts els consumidors i consumidores que prefereixen evitar productes de marques blanques sota la premissa que aquests aliments no compten amb la mateixa qualitat que els de marques reconegudes. Tanmateix, aquesta creença és totalment falsa. Sobretot si parlem dels productes de les marques blanques de Mercadona.

La cadena de supermercats valenciana triomfa gràcies en gran part a la relació qualitat-preu dels articles que comercialitza sota les seves marques blanques Hacendado, Deliplus i Bosque Verde. De fet, en moltes ocasions els qui fabriquen o elaboren aquests productes són marques reconegudes a nivell nacional i internacional, però que han arribat a un acord amb Mercadona per vendre aquests mateixos productes sota una de les marques blanques de l'empresa de Juan Roig.

Aquest és un dels millors formatges de Mercadona, per no dir el millor

Un producte que exemplifica l'alta qualitat de les marques blanques de Mercadona és el formatge que ocupa les següents línies. Un formatge que per a moltes persones és del millor que ha tingut Hacendado. No et podràs resistir.

Formatge d'ovella anyenc fort Hacendado
Formatge d'ovella anyenc fort d'Hisendat / Mercadona

Si t'agrada el formatge i et van els sabors forts, t'encantarà el Formatge d'ovella anyenc fort d'Hacendado. Un formatge que serà ideal per treure com a aperitiu en algun dels menjars familiars o amb amics que segurament celebraràs a les festes nadalenques, així com a tall de tapes. Queda genial amb una bona copa de vi negre i serà el pintxo més desitjat si li afegeixes un tros de pa.

Elaborat amb productes naturals i a menys de 12 euros el quilo

Aquest formatge l'elabora l'empresa Valles de San Juan, una companyia establerta a Palència, on són experts mestres formatgers. I conté només elements naturals com a llet crua d'ovella, sal, quall, ferments lactis i conservador E-1105, que és un derivat de l'ou.

Formatge d'ovella anyenc fort Hacendado1
Formatge d'ovella anyenc fort Hacendado / Mercadona

Si ja se t'està fent la boca aigua i desitges provar-lo, has de saber que el trobaràs a la venda tant a les botigues físiques de Mercadona com en la seva pàgina web. Està disponible a 11,75 euros el quilo i ve presentat en falques d'1,5 quilos aproximadament. Cada una d'elles costa uns 17,63 euros.