Mercadona té al seu catàleg una llet corporal autobronzejadora que ens ajudarà a tenir un bronzejat a la nostra pell sense necessitat de rebre el sol directament a l'hivern (la qual cosa ja sabem que és bastant difícil, més que res per l'escassetat del sol i perquè en comptes d'un bronzejat el que podem agafar és un refredat).

Aquesta llet autobronzejadora, tal com el seu nom indica, ajudarà que puguem bronzejar la nostra pell sense necessitat d'estar en contacte amb el sol, de fet, no farà ni falta sortir de casa, i és per això que moltes han corregut a aconseguir aquest producte.

El seu nom és Auto Bronz i s'ha guanyat certa fama a totes les botigues del supermercat de Juan Roig, la qual cosa és a causa del bé que actua sobre la nostra pell i a què es ven a un preu bastant accessible.

Llet corporal
Llet corporal

Coneix la llet corporal de què totes parlen per obtenir un bon bronzejat sense sol

Es troba a Mercadona a la secció de cura corporal i bellesa, sent un dels productes de la secció que més es compren. Això és a causa que en la seva fórmula es troben agents que tenen la capacitat de rovellar la pell de bona manera perquè la mateixa pugui obtenir un to molt més daurat, tal com el bronzejat.

Per si fos poc, no només aconsegueix això, sinó que també hidrata la nostra pell, ja que aquesta llet deixa certa frescor a la nostra pell i la mateixa absorbirà les vitamines que té aquesta llet natural.

El seu envàs porta més que suficient perquè puguem gaudir del seu efecte bronzejador durant molt temps, encara que l'ideal és no abusar del seu ús. Hem d'utilitzar l'autobronzejador per almenys 3 dies continus i després de notar cert bronzejat, aturar el seu ús fins que el bronzejat desaparegui.

Es pot aplicar per tot el cos, tal com la cara, el coll, l'escot, els braços i les cames. A més, té un preu menor a 3 euros, per la qual cosa has d'aprofitar aquesta llet corporal per bronzejar-te sense sol.