Els dissenyadors de Parfois han confeccionat una peça que és sensació en un altre països. Es tracta d'una dessuadora que té un disseny recte, amb un tall oversize, coll alt i ajustable, caputxa i mànigues llargues fins al puny. A més, té el logotip de la marca en relleu en la part posterior i s'ajusta de forma perfecta a diferents tipus de cossos.

Parfois presenta la dessuadora més còmoda, amb coll ajustable

La dessuadora amb caputxa de Parfois és una peça moderna i versàtil que es convertirà en la teva favorita per a aquesta temporada. El seu disseny llis i minimalista la fa perfecta per combinar amb qualsevol outfit, compta amb un disseny recte, coll alt, mànigues llargues fins al puny i una caputxa ajustable amb cordó, el que et permetrà adaptar-la a les teves preferències i protegir-te del fred o la pluja.

Dessuadora|Suada de Parfois
Dessuadora de Parfois

El seu llarg és una mica per sota de la cintura, la qual cosa fa que es combini fàcilment amb diferents peces i calçats. De la mateixa manera, compta amb un entallament folgat, de manera que s'ajusta a la perfecció a qualsevol tipus de cossos i ofereix una molt bona llibertat de moviment, sent un model que destaca a causa de la comoditat que proporciona. Està confeccionada en un teixit suau, que garanteix confort i una calidesa perfecta per a dies freds. Igualment, la pots combinar amb facilitat amb qualsevol tipus de texà, pantalons, faldilla, shorts o leggings, ja que afegirà un toc modern i sofisticat a qualsevol dels outfits amb els quals decideixis utilitzar-la. Alhora, el seu manteniment és senzill, només has de seguir les instruccions del fabricant.

La dessuadora oversize que necessites és a Parfois

La dessuadora amb caputxa de Parfois és una peça moderna i funcional, que combina a la perfecció l'estil i la comoditat, ideal per aconseguir outfits moderns, casuals i urbans. Aquest és un model que presenta un disseny senzill, ja que és minimalista i sofisticat, amb un tall recte, coll alt, caputxa amb cordó perquè l'ajustis segons les teves necessitats i amb mànigues llargues que garanteixen una protecció total contra el fred.

Al seu torn, compte amb un ajustament oversize, pel que resulta afavoridora per a qualsevol tipus de cos, igualment aquest tipus d'entallament és perfecte per a persones que busquen un estil modern i una màxima comoditat en utilitzar-la. Té un llarg que arriba per sota de la cintura, això la fa funcional per combinar-se amb diferents tipus d'abillaments. Està confeccionada en un suau i lleuger material que brinda comoditat en portar-la posada, així mateix resulta resistent i duradora. Els colors disponibles són blanc, gris i blau, quant a la varietat de talles l'aconsegueixes de la XS fins i tot la L, té un preu de 27.99 euros, i si busques fer-te amb la teva la trobes online o en tendes físiques de Parfois.