Dins de les novetats de Parfois ens trobem un dels accessoris més interessants dels últims temps. Es tracta d'una bossa de disseny rectangular, mida compacta i amb nanses curtes perquè els portis fàcilment a la mà o a les espatlles. De la mateixa manera, compta amb text inspirat en l'amor, que li afegeix un toc distintiu i amb butxaques laterals per oferir espai addicional.

La bossa d'espatlla de niló "Love" és una novetat exclusiva online de Parfois que destaca pel seu disseny elegant i funcionalitat. És un model que té un disseny encantador amb un tancament de cremallera decorat amb un detall en forma de cor. A més, compta amb una butxaca interior amb cremallera per guardar objectes de valor de forma segura.

Compacte i amb butxaques laterals és la bossa tendència a Parfois

De la mateixa manera, incorpora pràctiques butxaques laterals que et permeten tenir a mà objectes petits com el telèfon mòbil o les claus, per la qual cosa té la mida ideal per portar l'essencial sense resultar massa voluminosa. D'altra banda, l'interior està folrat d'un material agradable al tacte, això garanteix que totes les teves pertinences seran segures i no es maltractaran.

Bossa d'espatlla de niló Love
Bossa d'espatlla de niló Love / Parfois

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

En la part superior compta amb unes nanses curtes perquè el portis a la mà o a l'espatlla segons els teus gustos personals. Un dels detalls més destacats d'aquesta bossa és el text en la part frontal, el qual està adornat amb strass, això li afegeix un toc de brillantor i elegància, convertint-lo en un accessori sofisticat i modern. Addicionalment, és una bossa ideal per complementar els teus outfits diaris.

La bossa de Parfois és exclusiva online, disponible en dos colors

Parfois ens presenta un accessori únic, que crida l'atenció pel còmode i pràctic que és malgrat la seva mida. És una bossa de disseny avantguardista, de mida compacta, perfecta per portar-la en el dia a dia i complementar qualsevol look amb estil. El seu teixit de niló li atorga una aparença sofisticada i alhora resistent, compta amb una nansa curta en la part superior perquè la portis com prefereixis.

Bossa d'espatlla de niló Love1
Bossa d'espatlla de niló Love / Parfois

El seu compartiment principal és espaiós i està folrat, a l'interior afegeix un petit compartiment per a les teves pertinences més petites. De la mateixa manera, té butxaques pràctiques en els laterals i amb un tancament de cremallera, pel que no només és una opció sofisticada, sinó còmoda i segura.

És ideal per a diverses ocasions, ja sigui per a una sortida casual, un dia de passeig, anar de compres o fins i tot per portar-la a la feina. Està disponible en color negre i vermell, el seu preu és de 19.99 euros i si vols fer-te amb ella sol la pots comprar en la pàgina web de Parfois, o a El Corte Inglés.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés