En les novetats de Parfois ens trobem un dels accessoris més cridaners de les últimes temporades. Es tracta d'un rellotge elegant, funcional i versàtil, és analògic amb una esfera rodona i uns números i agulles de color negre, que contrasten amb el fons i faciliten la lectura de l'hora. A més, compta amb una corretja de silicona transparent ajustable mitjançant una sivella metàl·lica.

A Parfois trobem el rellotge de disseny minimalista

El rellotge de silicona de Parfois és un accessori modern i funcional, que complementarà qualsevol dels teus outfits amb estil. Aquest model té un disseny minimalista i elegant, perfecte per als qui busquen una peça senzilla però sofisticada. La corretja transparent li dona un toc fresc i juvenil, així mateix és còmoda de portar al canell, les seves dimensions fan que s'ajusti a diferents mides de canell.

La caixa d'aquest rellotge té un gruix d'1 cm, la qual cosa li proporciona un perfil prim i lleuger. A més, té una esfera de fons blanc que ressalta els números i les manetes en tons negres, la qual cosa facilita la lectura de l'hora. De la mateixa manera, compta amb un vidre de policarbonat que protegeix l'esfera de possibles esgarrapades o danys que puguin passar en el seu ús diari.

Rejoj amb corretja de silicona1
Rellotge amb corretja de silicona / Parfois

Pots comprar-lo ara mateix a Parfois

No és resistent a l'aigua, per la qual cosa has de tenir precaució en utilitzar-lo en activitats aquàtiques. Tanmateix, el seu disseny resistent el fa perfecte per a l'ús diari, ja sigui a l'oficina, en reunions socials o en esdeveniments formals. Utilitza un mecanisme de quars, la qual cosa garanteix una precisió i durabilitat excepcionals, al seu torn compta amb un tancament de sivella ajustable.

El rellotge de polsera transparent més venut és a Parfois

Dins de l'estoc de Parfois ens trobem un rellotge de disseny senzill, però modern i funcional que aportarà estil. Té una estètica elegant i contemporània, sent minimalista i sofisticat, amb una esfera rodona de color blanc i detalls en to negre. La senzillesa i l'elegància del seu disseny el converteixen en un accessori atemporal, ideal per portar tant en el dia a dia com en ocasions més formals.

Rejoj amb corretja de silicona
Rellotge amb corretja de silicona / Parfois

La corretja de silicona li aporta un toc esportiu i fresc. Una de les seves característiques més destacades és la seva funcionalitat, ja que es pot combinar fàcilment amb diferents estils i peces, tant si es busca un outfit casual per al dia a dia com si es vol afegir un toc de sofisticació a un conjunt una mica més formal. El seu preu és de 23.99 euros i el pots comprar online o en botigues físiques de Parfois.

Pots comprar-lo ara mateix a Parfois