Sens dubte, una de les influenceres més populars a la península és Sara Carbonero. La toledana acumula 3,1 milions de seguidors. I ha aconseguit situar-se com una referència per a moltes internautes amb el seu treball al món de la moda.

Una cosa que Carbonero ha aconseguit traieu a resplendir el seu millor gust a l'hora d'elegir out fits i combinacions per a les seves aparicions públiques o per a les seves publicacions a Instagram, i també dels dissenys que realitza per a la seva marca Slow Love i que arrasen en vendes. Tal és el seu talent que Cortefiel no va dubtar a aconseguir el control de la marca, en la qual Sara continua sent una de les responsables dels dissenys de la col·lecció Slow Love.

A Shein tens una brusa molt a l'estil de Sara Carbonero

Un estil que es pot imitar buscant en la pàgina web de vendes online Shein. Aquí les opcions són infinites. I entre elles serà difícil que no trobis gaires opcions que segueixen l'estil de Sara Carbonero.

Brusa de pigues|llunes de malla de Shein

Brusa de llunes de malla de Shein / Shein

Per exemple la brusa de llunes de malla que pots trobar a Shein com la més venuda actualment. Una peça que enamora amb només veure-la i que la tens disponible en tres colors diferents: rosa vella, blanc o negre. Així tindràs opcions per a qualsevol ocasió.

Aquesta brusa de llunes de malla de Shein llueix un estil molt elegant amb un estampat llis. I es caracteritza pel coll alçat amb un petit escot els extrems del qual estan units per un cordó. I també pels serrells de les mànigues que accentuen l'elegància.

Brusa de pigues|llunes de malla de Shein1

Brusa de llunes de malla de Shein / Shein

Disponible en tres colors

Aquesta brusa de llunes de Shein està fabricada amb un teixit semitransparent elaborat amb polièster al 100%. El resultat és una tela que queda folgada i molt lleugera, enfocada a l'època de primavera i estiu. En definitiva, un disseny que no t'estranyaria veure a Sara Carbonero. I és apta per rentar a màquina.

Brusa de pigues|llunes de malla de Shein2

Brusa de llunes de malla de Shein / Shein

Aquesta brusa de Shein està disponible en talles que van de la S a la L. I com dèiem, pots elegir entre tres colors: rosa vella, blanc o negre.

Una brusa de llunes amb què pots reforçar el teu armari al preu de 13 euros la unitat. Una oportunitat per anar renovant el teu vestidor de cara al pròxim estiu.