Entre els plats típics de què se solen gaudir a l'estiu destaquen les paelles. No són una recepta molt lleugera i refrescant que diguem. Al contrari. A més, preparar-les sol requerir un esforç important i invertir bastant temps en la cuina. Però sigui com sigui, el cert és que una bona paella sempre ve de gust a l'estiu.

Un plat que continuarà sent contundent, però que ara podràs preparar en temps rècord gràcies a un producte que té a la venda El Corte anglès a la seva secció del Club del Gurmet. Un invent amb què podràs gaudir d'una paella deliciosa i irresistible, però amb què podràs passar menys temps a la cuina i que et permetrà degustar-la en qüestió de minuts.

Paella valenciana El Paeller
Paella valenciana El Paeller / El Corte Inglés

Amb aquest producte del Club del Gurmet d'El Corte Inglès podràs preparar una paella en menys de 20 minuts

Es tracta del preparat de paella valenciana de la marca El Paeller. Un producte que pot ser que ja coneguis, ja que ja t'hem parlat d'ell. Tanmateix, aquests dies compta amb una novetat: està rebaixat en un 16%. Una oportunitat única per gaudir d'una bona paella en un moment en què els preus no deixen de pujar i el tíquet de la compra és més car que mai.

Pots comprar-lo ara en El Corte Inglés

Aquesta paella d'El Paeller a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés integra diversos elements. D'una banda tenim el preparat fet amb ingredients 100% naturals i és totalment lliure de gluten. Està precuinat a la llenya. I compta amb verdures, carn i brou. Conté prou quantitat per a dos comensals. A més, ha estat elaborat seguint processos artesanals. Tal com assenyala el fabricant, "el cuinat s'interromp i s'envasa el brou en el moment idoni, mantenint totes les seves propietats nutricionals i tot el sabor."

D'altra banda, aquest producte inclou un sac d'arròs de 180 grams. Aquest és de la varietat J. Sendra, amb Denominació d'Origen de València. Gràcies a això tindràs tot el necessari per preparar una paella valenciana molt completa. Ja no hauràs d'anar al supermercat i comprar els productes per separat, una cosa que sol implicar que la factura final pugi de preu i que al final et sobrin ingredients.

Paella valenciana El Paeller1
Paella valenciana El Paeller / El Corte Inglés

Tot el necessari per aconseguir una paella valenciana perfecta

Una vegada ho tinguis tot, preparar la paella serà molt senzill. Només hauràs d'abocar el contingut en una paella d'entre 32 i 35 cm de diàmetre i a continuació hauràs d'afegir l'arròs per deixar-lo coure. En només 18 minuts tindràs la paella llesta. I com no hauràs de preocupar-te per res més, podràs dedicar aquest temps a prendre un bon aperitiu o a fer-te un bany ràpid a la piscina.

Un producte que normalment té un preu de 17,90 euros, que ja és molt econòmic. Tanmateix, aquests dies el pots comprar a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés per 14,90 euros.

Pots comprar-lo ara en El Corte Inglés