Quan arriba l'estiu molts i moltes busquem calçats còmodes i frescos amb què sortir a passejar a la tarda o a la nit, anar a la platja o anar al cinema i refrescar-nos amb l'aire condicionat mentre gaudim d'una bona pel·lícula, entre altres plans. I entre els calçats més utilitzats en aquests mesos destaquen les espardenyes.

Aquestes deixen bona part del nostre peu al descobert i ben ventilat, mentre asseguren millor agafament que les xancletes de tota la vida. I no només això: també solen aportar-nos molt estil a l'hora de combinar amb els nostres outfits.

El Corte Inglés té les espardenyes perfectes per presumir aquest estiu

Així mateix, sabràs que en l'actualitat estan molt de moda els dissenys retro al món de la moda. I si estàs buscant unes espardenyes que segueixin aquesta línia, a El Corte Inglés tens l'opció perfecta.

Estem parlant de les espardenyes de falca de dona en color negre amb ajustament elàstic de la marca Toni Pons. Unes espardenyes que es convertiran en el teu complement favorit aquest estiu. Les trobaràs en talles que van de la 36 a la 41.

Espardenyes de Toni Pons 2
Espardenyes de Toni Pons / El Corte Inglés

Pots comprar-les ara en El Corte Inglés

Fabricades amb materials d'alta qualitat i un disseny retro molt atractiu

Aquestes espardenyes estan fabricades amb cotó al 100% tant al seu exterior com el seu interior, la qual cosa garanteix frescor, suavitat i comoditat. Lluen en color cru en la part inferior i en blanc a l'empenya. I es completen amb unes tires en negre que aconsegueixen un contrast espectacular.

D'altra banda, aquestes espardenyes a la venda a El Corte Inglés compten amb una falca de 6 cm d'altura. Quatre d'ells pertanyen al taló, mentre que els altres dos són de la sola.

Espardenyes de Toni Pons 1
Espardenyes de Toni Pons / El Corte Inglés

Així mateix, la falca d'aquestes espardenyes de Toni Pons està fabricada amb jute i goma. I tot això està cosit a mà amb fil de cotó d'alta qualitat. A més, les tires laterals són elàstiques, la qual cosa garanteix un agafament òptim al peu. I tot el disseny es completa amb una punta rodona.

Unes espardenyes de Toni Pons que trobaràs al catàleg d'El Corte Inglés per un preu de 59,95 euros. Una inversió que resultarà de les més rendibles per a l'estiu.

Pots comprar-les ara en El Corte Inglés