Si hi ha un calçat típic a l'estiu, aquest són les sandàlies. Les sandàlies són el complement perfecte per a tot el dia (i també la nit), ja que combinen amb qualsevol outfit, ja sigui formal o informal, mentre permeten una ventilació total als peus, que és la zona del cos que més sol patir quan fem llargues passejades. Una activitat que solem dur a terme aprofitant els dies són més llargs.

Un calçat del qual segurament tindràs diversos parells al teu armari. I tant si és així com si no, el que ocupa les següents línies t'interessa.

Sandàlies planes de dona amb doble tira estampada amb logotip Michael Kors2
Sandàlies planes de dona amb doble tira estampada amb logotip Michael Kors / El Corte Inglés

El Corte Inglés rebaixa aquestes sandàlies d'alta costura en un 40%

Estem parlant de les sandàlies planes de dona amb doble tira estampada amb logotip de la prestigiosa marca Michael Kors. Unes sandàlies que, a més de vessar estil, elegància i qualitat, ja formen part dels articles d'El Corte Inglés que estan de rebaixes.

Sandàlies planes de dona amb doble tira estampada amb logotip Michael Kors1
Sandàlies planes de dona amb doble tira estampada amb logotip Michael Kors / El Corte Inglés

Aquestes sandàlies rebaixades a El Corte Inglés llueixen un disseny de bogeria. Destaquen per la comoditat que atorga la seva sola plana. S'ha acabat tallar les teves cites perquè et fan mal els peus. I també per l'estampat amb el logo de la firma Michael Kors.

Disponibles per 57 euros

Unes sandàlies d'oferta a la cadena de grans magatzems que quedaran bé amb qualsevol look. Amb un vestit, amb una faldilla, amb pantalons texans llargs o curts... I és igual el color que escullis, perquè aquestes sandàlies són perfectes per combinar amb gairebé qualsevol tonalitat.

Sandàlies planes de dona amb doble tira estampada amb logotip Michael Kors3
Sandàlies planes de dona amb doble tira estampada amb logotip Michael Kors / El Corte Inglés

Unes sandàlies que tenen un preu habitual de 95 euros. Tanmateix, a El Corte Inglés les trobaràs rebaixades en un 40%, deixant un preu final de 57 euros. En tot cas has de tenir en compte que les talles disponibles són la 36, la 37, la 38,5, la 40 i la 41. Però algunes d'elles ja estan començant a esgotar-se.