La cadena de supermercats Carrefour té una barbacoa portàtil a molt bon preu i que té molt bones valoracions.

Barbacoa barata de Carrefour

El bon temps és l'excusa ideal per anar al camp o a casa d'un amic amb jardí per fer una barbacoa i, per això mateix, Carrefour s'ha posat les piles i ha posat a la venda el producte ideal per l'ocasió.

És un producte 'low cost' que no té res a envejar a les barbacoes cares del mercat

Es tracta d'una barbacoa portàtil que té una gran qualitat-preu i que, a més és un producte 'low cost', ja que només val 16,48 euros i és d'una excel·lent qualitat, no té res a envejar a les barbacoes més cares del mercat.

A la pàgina de Planeta Huerto encara és més barata

La barbacoa de carbó negra de Carrefour, del proveïdor Planeta Huerto, es pot comprar a la pàgina web d'aquesta cadena de supermercats. Per si no fos poc, també es pot comprar a la pàgina web de Planeta Huerto on encara és més barata i es pot comprar per 14 euros.

Ideal per a cuinar estupendes paelles i rostits de manera còmoda i senzilla

"Barbacoa circular de ferro, per a carbó o llenya, ideal per a cuinar estupendes paelles i rostits de manera còmoda i senzilla. Totalment adaptable als cremadors de gas rodons. Revestida amb pintura resistent a la calor i amb dues anses per al seu transport", diu Carrefour a la seva pàgina web.

barbacoa / CarrefourCarrefour té una barbacoa low cost que només costa 16 euros / Carrefour

Producte pràctic, senzill i fàcil de guardar

Es tracta d'un producte pràctic, senzill i fàcil de guardar a qualsevol racó, pesa 23 quilos i mesura 40x45x70. Per si no fos poc, és molt fàcil de netejar: només cal passar-li un drap amb una miqueta d'aigua.

Definitivament es tracta del producte ideal per fer una barbacoa amb la família o amb els amics i que es pot comprar a molt bon preu i que, per això mateix, ha estat capaç de captivar els clients més exigents.

Gelat de cervesa de Carrefour

Aquest no ha estat l'únic producte de Carrefour pensat per l'estiu que ha arrasat en aquesta cadena de supermercats i, de fet, aquesta marca francesa s'ha fet viral per vendre un gelat amb un gust molt sorprenent: amb gust de cervesa i, tot i ser una aposta molt arriscada, ha estat tot un èxit.