Si hi ha una cosa en la qual destaca Mercadona és en l'àmplia oferta de productes que disposa per als seus clients. És gairebé impossible que cap altre supermercat sigui capaç de superar a la cadena valenciana en aquest aspecte. I ja no només pels diferents tipus de productes que ofereix a cada secció, sinó també perquè molts d'aquests productes estan disponibles en format integral o sense gluten, entre d'altres, amb l'objectiu d'incloure el màxim volum de públic possible. I és que tots poden trobar articles ideals per a les seves dietes o les seves intoleràncies.

Però això no és tot. Perquè aquest catàleg de Mercadona sol ampliar-se en certes èpoques de l'any. Aquests dies, per exemple, es poden trobar al seu catàleg productes com la galtera amb patates o l'espatlla de be, ambdós plats ja preparats i llestos per menjar i escalfar. I això sense oblidar el gran assortiment que proposa en mantegades, torrons i altres dolços. Tot perquè no et falti de res a les festes nadalenques que estem a punt d'estrenar.

Mercadona té una beguda que arrasa per Nadal

Una època en què se solen consumir més begudes animoses de l'habitual. Cal banyar aquestes sobretaules interminables i les ampolles de licor van que volen. I aquí Mercadona també té una cosa per dir. L'empresa de Juan Roig també proposa nombroses opcions en licoreria. I la beguda que ocupa les següents línies sol arrasar per Nadal.

Estem parlant del licor de crema de torró. Un producte que fabrica la marca Royal Swan, especialista en aquest tipus de beuratges.

Licor crema de torró Royal Swan
Licor crema de torró Royal Swan / Mercadona

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 15% vol.

El millor acompanyant de postres i sobretaules

Tal com indica el fabricant, aquest licor a la venda a Mercadona ha estat elaborat amb alcohols naturals. Has de tenir en compte que conté derivats lactis. I per al seu servei es recomana agitar abans de servir i fer-ho a temperatures molt baixes. A més, no es recomana barrejar amb begudes cítriques. I hem de conservar-la en fred una vegada oberta.

Una beguda ideal per a aquestes festes nadalenques que trobaràs a Mercadona, tant a les botigues físiques com en la pàgina web de l'empresa en ampolles de 70 cl. I el preu de cada una d'elles és de 6,60 euros. És a dir, surt a 9,42 euros el litre.