Al barri barceloní del Poblenou, hem trobat un restaurant amb un encant molt especial. Està especialitzat en productes catalans, en especial formatges i embotits. Un local amb molts racons, molt ben decorat, i que desprèn una cosa diferent a la resta de restaurants. Així és Can Recasens.

Xarcuteria freda de molta qualitat

recasensgrande

Can Recasens, a Barcelona

Ofereixen un producte de restauració senzill, sense sofisticacions però amb una gran qualitat. Sobre la base de treballar una xarcuteria freda d'altíssima qualitat, buscant sempre els millors i més deliciosos productes de productors locals però també amb un ull posat en el millor de fora i amb especial atenció als productors artesanals de nou talent.

Per complementar la decoració floral del restaurant, amb molta influència modernista, van cedir les parets a artistes locals perquè exposin la seva obra, i els clients puguin descobrir-la i fins i tot comprar-la.

reca2

Plat de Can Recasens a Barcelona

A TripAdvisor podem llegir molts comentaris positius sobre el restaurant, com per exemple el següent: "Lloc que m'havien recomanat diferents persones que adoren i estimen el món del formatge. És un lloc per anar tant en parella com amb amics ja que el lloc té una decoració que t'impacta des del moment que entres per la porta. El servei és jove i decent i sempre disposada a recomanacions o canvis a la carta.
El menú de formatges i embotits és de gran varietat i les taules molt completes. Ho recomano a tot el món que estimi els formatges o que tan sols tingui una petita predilecció ja que és una experiència diferent."

A la carta a més de formatges i embotits, també trobem una varietat molt interessant d'amanides per acompanyar, entre les quals podem trobar aquestes:

  • Aromàtica: Ruca, tomàquets cherris, formatge de romaní, oli d'oliva macerat amb herbes aromàtiques i fruita seca
  • Taronja: Taronges, cebes, paté d'olives negres, menta, all, oli d'oliva, raïm, ametlles i vinagreta de taronja amb bestiola
  • Salmó: Fulles d'espinacs, canonges, salmó fumat i làmines d'ametlla amb olives, formatge cremós i mango
  • Recasens: Enciams variats, cors de carxofa a la brasa, cherris confitats i vinagreta amb un toc d'anxova de l'Escala

Quant a les taules, tenim de diverses mides en funció dels comensals que siguem a la taula, i poden ser de formatge, d'embotits ibèrics o d'embotits catalans, per exemple.

reca3

Plat de Can Recasens, en el Poblenou

També destacar que tenim la possibilitat de demanar plats com per exemples els següents:

  • Carpaccio de Salmó Fumat amb gingebre i llima
  • Steak Tartar de Salmó Fumat
  • Carpaccio de Cecina amb encenalls de foie i reducció de Pedro Ximenez
  • Carpaccio de Peus de Porc amb botifarra negra

Un restaurant diferent en el que aposten pel producte de millor qualitat, en un entorn diferent i cuidat fins al més mínim detall.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)