Segurament en veure l'envàs d'aquest oli penses que es tracta d'una altra cosa, però la seva presentació deixa a la vista que aquest oli d'Enrique Ponce és el més venut del mercat. De fet, en aquests moments és el més venut en El Corte Inglés.

S'ha fet bastant popular entre els coneixedors de l'oli d'oliva, ja que aquest és un oli verge extra al 100% amb unes excel·lents qualitats per a qualsevol cosa que et passi pel cap, des de fer remeis fins a receptes.

Tanmateix, el que més ens sorprèn d'aquest oli d'oliva és el fet que tan sols té un preu de 19,80 euros a les botigues d'El Corte Inglés, justament en la seva secció online.

Oli d'oliva
Oli d'oliva

Aquest oli és un dels més reeixits del moment, amb molt bon sabor i fet per Enrique Ponce

Ja et diem, no pensem comprar un altre oli que no sigui aquest, ja que té un preu bastant competitiu tenint en compte els altres olis del mercat. La seva aparença pot no ser la típica d'un oli d'oliva verge, però el que de veritat ens importa és el seu contingut.

De 500 mil·lilitres i elaborat amb els millors ingredients, acuradament seleccionats i recollits en el moment perfecte. De fet, està elaborat amb fruits d'olives picual, i això és el que fa que tingui aquesta característica picor del picual.

Com podràs fer-te una idea, aquest oli té una gran varietat d'usos a causa de la seva versatilitat. Es pot utilitzar en remeis per millorar l'estat del cabell. Tanmateix, el més comú és utilitzar-lo per a amaniments d'amanides o com acompanyants de torrades per al pa de l'esmorzar.

Malgrat que molts diuen que és una meravella, la veritat és que no és gens difícil aconseguir-lo com molts pensen. Està disponible a la botiga online d'El Corte Inglés, per la qual cosa és bastant fàcil adquirir-lo (i sense necessitat de gastar-ne massa).