Estaràs d'acord que un dels millors moments del dia és el de l'aperitiu. Sobretot en els mesos de calor que venen per davant i que ja han començat en molts punts del territori. Perquè l'aperitiu és sinònim de relax i benestar, i en la majoria d'ocasions de bona companyia.

N'hi ha que tenen el privilegi de poder gaudir d'un aperitiu diàriament, però la majoria hem de deixar aquest moment per al cap de setmana o els dies festius. I clar, ja que no és una activitat que realitzem amb assiduïtat, que millor que fer-ho gaudint dels millors productes del mercat.

Aquests musclos que arrasen en el Club del Gurmet són una edició limitada

En aquest sentit, un dels llocs on trobarem els millors ingredients per conformar un bon aperitiu és el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. Ja saps que aquí podem trobar autèntiques joies gastronòmiques. I els elements de l'aperitiu no falten al seu catàleg.

En aquest mitjà ja te n'hem parlat d'alguns, com de les escorces de pernil elaborades sota la mà del xef Albert Adrià. Avui, tanmateix, coneixeràs una altra varietat d'un altre actor que no pot faltar en un bon aperitiu: els musclos.

Perquè al catàleg de la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés trobaràs en els musclos en escabetx d'El Pescador de Arosa, uns dels millors del mercat. Són una edició limitada.

Musclos en escabetx El pescador d'Arosa
Musclos en escabetx El pescador d'Arosa / El Corte Inglés

Amb Denominació d'Origen i tractats artesanalment

Aquests musclos tenen Denominació d'Origen Ries Gallegues. Segons el fabricant, han estat seleccionats de les millors muscleres. Han estat fregits en oli d'oliva i envasats a mà. I s'han regat acuradament amb escabetx de pebre vermell natural per atorgar-los, com indica el productor, "textures i sabors únics".

Aquests musclos, que són els més venuts al web del Club del Gurmet, venen en llaunes que contenen entre 6 i 8 unitats. En total tindràs uns 111 grams de producte.

A més, per si no ho sabies, els musclos són molt saludables. Contenen proteïnes, vitamina A, vitamines de grup B (1,2, 3, 5, 6, 9 i 12), vitamina C, D, I i K, així com minerals com calci, coure, fòsfor, ferro, magnesi, manganès, potassi, seleni, sodi, iode i zinc. I tenen molt poques calories.

Uns musclos que trobaràs a la venda a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés a un preu de 8,90 euros. Segurament trobaràs altres musclos més barats al mercat, però no tan deliciosos com aquests. Així que tenint en compte que són una edició limitada, no t'ho hauries de pensar gaire si no vols quedar-te sense provar-los.