Si d'elegància i estil es tracta, ja sabem que Massimo Dutti no decep mai. Es tracta d'una americana amb disseny amb tall recte, curt i bona estructura que crea el millor dels efectes a la figura i resulta més que afavoridor.

Massimo Dutti posa el llistó a dalt de tot

Les més exigents ja saben que a Massimo Dutti aconsegueixen estil, comoditat i elegància. Una americana de costures marcades i bona estructura que s'ajusta a diferents figures amb el mateix estil. Les seves espatlles són rectes, de costures ben marcades per mantenir l'estil recte en la part superior en tot moment. D'altra banda, compta amb mànigues rectes també, folgades i que acaben a puny llis per aconseguir el millor dels efectes.

Americana de Massimo Dutti
Americana de Massimo Dutti

El puny ve acompanyat de botons per a un millor ajustament als teus canells i mantenir-se també a to amb el tancament en la part davantera. Aquest és un disseny recte que va amb totes les figures i que compta amb un coll de solapes en pic i vores delineades per a una millor estructura. Es tanca en la part davantera amb tall creuat de doble botonadura i que a més són a contrast per crear el millor dels efectes. Aquest tancament de doble botonadura és de 4 botons, i et permet ajustar-ho a la teva cintura, però sense renunciar a l'estil recte i d'estructura. L'estampat pota de gall sens dubte és el toc final per a aquest disseny que les més elegants no han pogut ignorar, amb línies fines ben marcades i aquest efecte de moviment que sol tenir aquest estampat que és tot un encert.

Teixit 100% de llana en l'americana de Massimo Dutti

L'estil ja està garantit, però a més d'això, Massimo Dutti ha apostat per la calidesa i comoditat, confeccionat aquest disseny 100% en llana per aconseguir un acabat de luxe que mai no passa de moda i també que puguis utilitzar-la durant la temporada d'hivern, sempre protegint-te. Mentre l'exterior està confeccionat en llana, l'interior es compon principalment d'acetat, modal i viscosa. Quant al color, és un model que trobes únicament en marró, encara que això no és un desavantatge, ja que combina amb infinitat d'estils.

Entre els detalls finals a ressaltar que complementen el disseny, es troben les butxaques de trau en la part davantera, així com una butxaca inserida a l'altura del pit. Les talles per elegir van des de la 34 fins a la 44, i el preu per aconseguir aquesta americana ara mateix és de 149 euros. Sabem que no és de les americanes més econòmiques que trobaràs, però el que sí que podem assegurar-te és que és una amb molt estil.