Massimo Dutti eleva la temporada d'hivern al màxim nivell amb aquesta jaqueta bomber que, des del seu disseny fins al seu acabat, crida exclusivitat per on la miris. Un disseny folgat, amb detalls elàstics i folre interior per aconseguir un efecte còmode i agradable en tot moment.

Aconsegueix una de les peces de la temporada a Massimo Dutti

Aquesta és una jaqueta de Massimo Dutti que les amants de la moda no poden deixar de mirar i si ets una d'elles, segurament voldràs tenir al teu armari. El seu disseny bomber té un acabat delicat, amb costures marcades i efecte ampli per ajustar-se a totes les figures per igual.

Amb costures marcades a les espatlles per a una millor forma i lleugerament caiguts, conservant l'estil despreocupat i modern que solen tenir aquest tipus de jaquetes. Unes mànigues àmplies i també folgades, atapeïdes de plecs i que acaben a un puny amb elàstic per ajustar-se als canells amb molt estil.

Jaqueta de Massimo Dutti
Jaqueta de Massimo Dutti

Aquest acabat elàstic ve acompanyat de línies marcades que creen contrast i que gràcies al material de la seva confecció, li agreguen un estil únic sense cap dubte. El disseny continua amb estil ampli a la zona de la cintura, amb bona folgança i acabant en un sota també elàstic per a millor efecte de volum.

El baix elàstic a més està confeccionat en un material a contrast, per a millor efecte i amb detalls acanalats perquè puguis ajustar la bomber a la teva figura en la posició que millor t'afavoreixi.

Acabat lleugerament brillant per a la bomber de Massimo Dutti

Està confeccionada a pell amb acabat napa, comptant amb aquest acabat lleugerament brillant que caracteritza a les peces de pell i que sens dubte li agrega exclusivitat i molt estil. Per a més detall i contrast, el disseny compta amb coll també elàstic i costures marcades que aporten la millor de les formes.

Tots els detalls estan inclosos en aquest disseny, amb butxaques a la part davantera que creen el millor dels efectes i que serveixen també per portar alguns objectes de mida petita a onsevulga que vagis.

Jaqueta de Massimo Dutti
Jaqueta de Massimo Dutti

Hem trobat aquest disseny en color negre, sent un color clàssic que no passa de moda i que combina amb un munt d'estils. El que si trobes en varietat són les seves talles, doncs és una bomber de Massimo Dutti que hem trobat en S, M i L.

Per a la seva confecció s'ha utilitzat pell ovina a l'exterior, mentre que a l'interior trobes un folre de polièster que resulta agradable i delicat al tacte. El preu d'una de les bomber més exclusives de la temporada és de 249 euros.