Si destacar de la resta és l'objectiu, aquests pantalons de Massimo Dutti són tot el que necessites tenir al teu armari. Es tracta d'un disseny de tall alt, amb estil tradicional i camals rectes que arriben fins als turmells amb el millor dels estils.

Uns pantalons de Massimo Dutti de costures marcades

És d'aquestes peces exclusives de Massimo Dutti que les més exigents no poden deixar de mirar. Té un tall tradicional i molt en tendència amb acabat de tira ampla a la cintura, travetes per combinar amb cinturó i compte a més tancament llis de ganxo que s'oculta en tapeta per a un millor efecte.

També amb butxaques a la part davantera i acompanyats de costures marcades que creen un millor efecte i forma. Amb el clàssic tancament de cremallera a la part davantera, també oculta per tapeta per aconseguir un millor ajustament a la teva figura.

Els seus camals rectes i llisos fan que les teves cames lluin molt més llargues, a més d'explicar amb vores delicades de rivet que conserven l'estil tradicional i li permeten mantenir la forma en tot moment.

Pantalons de Massimo Dutti
Pantalons de Massimo Dutti

A la part posterior també tenen un estil clàssic, amb butxaques grans de pedaç i costures marcades per a una millor forma, amb bon ajustament al teu gluti i aconseguint molt bona forma per modelar la teva figura.

Inclou detall de costures als camals per millor forma i són uns pantalons que destaca de la resta pel seu acabat metal·litzat en color plata, creant contrast i sent el centre de totes les mirades.

L'acabat metal·litzat sens dubte és el seu millor secret, però aquest disseny està a més confeccionat a pell ovina amb acabat en napa, la qual cosa eleva el disseny al màxim nivell d'elegància i exclusivitat. Les talles en les quals pots triar aquests pantalons ara mateix són XS, S, M i L, mentre que el preu per aconseguir-los és de 249 euros.