Amazon ha posat a la venda un producte que és ideal per estalviar amb la nova tarifa de la llum, ja que permet programar rentadores a les hores vall per estalviar al màxim a la factura.

Nova tarifa de la llum

El dimarts va entrar en vigor la polèmica nova tarifa de la llum i, en funció de les hores que s'utilitzi l'electricitat, el preu puja o baixa: a les hores punta la llum és més cara, les hores llanes té un preu intermedi i, a les hores vall és quan és més econòmica.

La rentadora és un dels electrodomèstics més energia consumeix i, de fet, segons explica Endesa, aquest aparell és el responsable de gairebé el 12% de la factura de la llum. Les hores ideals per posar-la són de 00:00 a 8:00 o bé els caps de setmana. Però què passa si no et pots adaptar a aquest horari? Amazon té la solució a aquest problema per menys de cinc euros.

Endoll programable Orbegozo

Per aquelles persones que no tenen la sort de tenir rentadores programables, Amazon ven un endoll programable de la marca Orbegozo que només costa 4,90 euros. Gràcies a aquest producte, podràs programar les teves rentadores amb fins a 24 hores d'antelació i es pot utilitzar, no només amb rentadores, sinó amb qualsevol electrodomèstic que tingui una potència de fins a 16 amperes. Així doncs, aquest programador també és ideal per programar el rentaplats o l'assecadora, entre molts altres electrodomèstics.

Enchufe programable / Amazon

Amazon ven un endoll ideal per programar rentadores i estalviar amb la nova tarifa de la llum / Amazon

Quins són els electrodomèstics que més consumeixen?

Aquest no és l'únic tip per aconseguir estalviar amb la nova factura de la llum i, de fet, a ElNacional.cat, hem fet un llistat dels electrodomèstics que més consumeixen i un llistat de consells per optimitzar al màxim l'electricitat i que la factura sigui més econòmica.

Manifestació en contra la pujada del preu de la llum

La pujada del preu de la llum ha creat molta discrepància i, de fet, a Barcelona, aquest dissabte, s'han manifestat diverses persones per mostrar el seu rebuig cap aquesta nova tarifa, la qual la consideren injusta.

Una jove de Saragossa es fa viral

Amb aquesta nova tarifa, les bromes no han tardat a arribar a les xarxes i una jove de Saragossa s'ha fet molt popular, ja que el seu nom i cognoms són molt adequats al que suposa la tarifa de la llum per molta gent: es diu Luz Cuesta Mogollón. La foto del seu DNI ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i s'ha fet viral.