Aldi presenta una sorprenent novetat, un gintònic en llauna amb ginebra Bombay Sapphire al millor preu. Una alternativa "per emportar" ideal per als plans estiuencs i de platja que ens porta la nova estació.

El gintònic en llauna d'Aldi

El supermercat alemany, encara que per darrere del gegant Lidl, licita cada vegada més per establir-se com un dels líders al nostre país quant a preu i qualitat. Almenys de moment, es distingeixen per una gran varietat de productes, amb la que no deixen de sorprendre.

Gintònic llauna / AldiEl gintònic de Bombay Sapphire que es ven ara a Aldi costa 2,35 euros i està llest per beure / Aldi

I ara aposta per una beguda en llauna preparada per prendre que pot convertir-se en tot un èxit aquest estiu: el gintònic per emportar de Bombay Sapphire.

Per 2,35 euros, Aldi comercialitza aquestes llaunes que contenen 250 mil·lilitres del famós còctel ja preparat, que porta un 6,5 % d'alcohol etílic i que el supermercat assegura estar "infusionat al vapor amb els millors botànics".

Ginebra Bombai Sapphire al millor preu

La barreja que Aldi ven d'una de les ginebres més prestigioses, porta la seva "companya perfecta", la tònica. Si bé aquesta beguda enllaunada no és novetat en altres països europeus, sí que ho és aquí i el seu èxit dependrà de la qualitat del còctel i de si serà apte per a una nit de festa sense portar gel ni llimona.

Encara que la ginebra Bombai se suposa que no és de garrafa -és bastant prestigiosa, de fet-, no se sap quin tipus de tònica conté ni si es tracta de gintònics "carregats" o "fluixos". I per desgràcia no és decisió del consumidor i hi ha molt menys marge per decidir la quantitat ideal.

Gintònic / PxHereLa llauna no porta gel ni llimona, però es pot portar a tot arreu / PxHere

Una ocasió perfecta per provar aquesta arriscada novetat és la pròxima revetlla de Sant Joan que, si bé no permet beure aquest gintònic a la platja com cada any, sí que té més opcions i se celebrarà amb més normalitat que l'estiu passat de 2020.