La cadena de supermercats Aldi ha posat en venda una estació meteorològica tirada de preu que costa menys de 20 euros i que és molt eficaç

Que aixequi la mà qui ha hagut de canviar els plans per culpa del mal temps. Segurament, han estat moltes les persones a qui les pluges d'estiu els han obligat a cancelar els plans a últim moment. Per aquest mateix motiu, Aldi ofereix una solució a aquest problema al millor preu.

Estació meteorològica 'low cost' d'Aldi

Una estació meteorològica és una instal·lació destinada a mesurar i regular diverses variables del temps per fer una predicció de les temperatures i del temps en general. És un aparell molt útil i més fiable que les aplicacions dels smartphones, però normalment, acostumen a ser molt cares, però Aldi té la solució ideal per posar fi a aquest problema.

Es tracta d'una estació meteorològica low cost que ha posat en venda aquesta cadena de supermercats i que és perfecte per saber en tot moment quin temps farà els dies vinents. Aquest aparell fa prediccions del temps de la zona on estigui instal·lada i és perfecte per saber en tot moment quines previsions de temps faran al teu poble o ciutat.

Aldi estación meteorológica

Estació meteorològica 'low cost' d'Aldi / Aldi

Costa 19,99 euros i és de gran qualitat

Aquesta estació meteorològica és molt fàcil d'instal·lar i el millor de tot és el seu preu ridícul, ja que només costa 19,99 euros i és el complement ideal per tenir el temps controlat en tot moment.  Es pot comprar als supermercats Aldi i s'ha convertit en un dels productes preferits dels seus clients.

Té un pronòstic meteorològic amb una sonda exterior de 100 metres d'abast i, per si no fos poc, ofereix la possibilitat d'activar una alarma amb despertador. És molt fàcil d'instal·lar: s'enganxa a la paret amb un clip. A més, ve amb les piles incloses, té tres anys de garantia i està disponible en dos colors: en blanc i en negre.

Molt bona relació qualitat-preu

Aquesta estació meteorològica, a través d'una pantalla, mostra tota la informació del temps i et permetrà fer plans tenint en compte les prediccions del temps. Es tracta d'un dels productes que té molt bona relació qualitat-preu que ha estat capaç de captivar els clients més exigents.

Fregidora sense oli d'Aldi

Un altre producte molt econòmic i que està triomfant a Aldi és la fregidora sense oli per fer patates fregides lliures de greix: gràcies a la seva tecnologia permet aconseguir la mateixa textura que qualsevol plat fregit però sense greix.