No sempre és fàcil trobar un restaurant a Barcelona que sigui econòmic i que tingui plats de primera qualitat. I menys al freqüentat i turístic districte de Ciutat Vella. Ho hem trobat, i a més és el més ben valorat a TripAdvisor com a restaurant barat en aquest districte, amb la qual cosa és una opció perfecta per gastar pocs diners però menjar més que bé durant un dia de turisme o de compres en el centre de Barcelona.
Menjar de qualitat a Ciutat Vella
Situada al Barri Gòtic, en concret al carrer Llibreteria, la Pizzeria Da Nanni s'ha guanyat aquest lloc oferint l'autèntica i tradicional pizza napolitana amb productes de primeríssima qualitat portats directament d'Itàlia i amb denominació d'origen de la regió de la Campanya del sud d'Itàlia.
Pizzeria Da Nanni a Barcelona
A més de pizzes podreu trobar moltes altres especialitats italianes com els calzone o els saltimbocca i sense oblidar-nos dels antipasti o dels millors plats de pasta italiana tradicional però reversionats pel nostre xef.
Per als més curiosos, aquesta és la carta amb alguns dels calçons que ens ofereix la Pizzeria Da Nanni així com dels Saltimbocca:
- Calzone Totó: Tomàquet San Marzano, mozzarella "FDL", salsiccia i provolone Auricchio.
- Calzone Napoli: Próvola fumada, friarielli, salami dolç i ricotta.
- Saltimbocca Capri: Próvola fumat, porchetta i friarielli. Pròvola fumada, porchetta i friarielli.
- Saltimbocca Sofia: Mozzarella "FDL", tomàquet cherry, ruca, pernil de Parma i parmesà.
Trobem també una molt suculenta varietat d'entrants, com algunes amanides o la clàssica burrata italiana, a més de la no menys coneguda parmigiana. També les pastes són un element important, tanmateix si ens centrem en les pizzes, la qual cosa ha fet tan ben valorat aquest restaurant, aquestes són algunes de les que podem demanar:
- Friarielli i salame: Próvola fumada, salami dolç i friarielli napolità.
- Provola i capra: Tomàquet San Marzano, próvola fumada, albergínia i formatge de cabra.
- Pancetta i champinones: Tomàquet San Marzano, mozzarella "FDL", pancetta, xampinyons i provolone Auricchio.
- Bufalina: Tomàquet San Marzano, mozzarella de bufa-la, alfàbrega i oli extra verge.
- Marinés: Tomàquet San Marzano, all, orenga i oli extra verge.
- Diavola: Tomàquet San Marzano, mozzarella "FDL" i salami picant.
- Tropea: Tomàquet San Marzano, mozzarella "FDL", ceba i tonyina
Pizzeria Da Nanni de Barcelona
Com veiem, hi ha molta varietat a les pizzes, que les podem demanar per portar si ens ve de gust, una mica a tenir en compte.
I les postres també representen els clàssics italians, com el tiramisú o el Bava'.
Un restaurant que està arrasant en valoracions com dèiem, amb comentaris com aquest a TripAdvisor: "La pizza és increïblement bona, la massa és brutal, mai no havia menjat una pizza tan rica. De primer per compartir demanem un plat que ens van recomanar de calamars arrebossats i estava també molt bo, l'arrebossat era molt fi"
(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)