Amb una oferta cada vegada major de restaurants asiàtics i en els quals trobar sushi, resulta útil saber els més ben valorats per poder degustar els plats que estan enamorant en cada lloc. Així que hem volgut conèixer el restaurant per menjar sushi a Mallorca millor valorat segons TripAdvisor, perquè tant si vivim a l'illa com si estem de vacances en la mateixa, tinguem aquesta opció en ment.

Sushi en una ubicació ideal

Es tracta de l'EBISU Mallorca Sushi Lounge, que és a la localitat de Santa Ponsa, que pertany al municipi de Calvià. Aquest lounge al costat del mar té unes vistes fantàstiques, però és que el menjar no es queda enrere, amb una carta que ens ofereix el millor de la gastronomia japonesa. Sobre ambdós aspectes ja hem llegit multitud de comentaris positius a TripAdvisor com aquest: "Si busques on portar la teva parella a delectar-se amb el millor sushi de l'illa, aquest és el lloc. Sempre que puguis, reserva amb temps perquè et donin una de les taules amb vista a la badia de Santa Ponsa."

ebisu2

Vistes del restaurant

Hem volgut conèixer de prop la carta del restaurant, i és un restaurant clàssic asiàtic, que ens ofereix tot el sabor i la varietat de la cuina nipona. Per exemple amb entrants com aquest:

  • Edamame Spicy: cuinat en aigua i espècies, servit amb sal i tokarashi
  • Amanida Wakame: amanida d'algues amb salsa
  • Gyozas: de llagostí, d'ànec, de pollastre i verdures o de verdures

Podem optar si ho preferim pels Poke, uns bols saludables que ara estan tan de moda i que barregen molts sabors. Els podem demanar tant de tonyina vermella com de salmó o de llobarro, i s'acompanya d'alvocat, mango, alga wakame i sésame amb maionesa japonesa i salsa teriyaki.

Per als amants del tartar, també hi ha diverses opcions que tindre en compte:

  • Tartar Gourmet: tartar de salmó noruec o tonyina vermella amb base d'alvocat, cogombrets, cibulet i mostassa de Dijon
  • Tartar Tradicional: tartar de tonyina vermella o salmó noruec, base d'alvocat marinada en salsa ponzu
  • Llobarro Mallorquí: tartar de llobarro mallorquí, mango, pebrot tokarashi, amb un toc de salsa sriracha i cibulet

Pel que fa a sushi de refereix, trobem diferents tipus de sashimi, com per exemple de salmó noruec, tonyina vermella o llobarro. També en la carta hi ha nigiris dels mateixos pescat, així com també d'anguila. A més hi ha diverses propostes del xef en els que fusiona alguns sabors per oferir-nos un sushi original i partint del millor producte en cada moment.

Els sushis roll també ens han cridat l'atenció, en especial alguns com aquests:

  • Dragon roll de salmó noruec amb formatge cremós, mango fresc coronat d'alvocat, ceba cruixent, maionesa japonesa i salsa de "mel i mostassa"
  • Foie-gras, alvocat i codony amb un toc de sésame blanc

ebisugrande

Degustació de sushi en l'Ebisu

I el peix en tempura també té el seu lloc en uns uramakis fusió com aquests:

  • Crunchy maki de llagostins arrebossat i salsa de mango amb un toc de picant
  • Llagostins en tempura, amanida iceberg, coronat d'alvocat i salsa spicy & teriyaki

Una proposta en un lloc fantàstic de l'illa de Mallorca que estem segurs de què els amants del sushi i la cuina japonesa en general gaudiran molt.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)