Aquest dilluns, el periodista Sergi Sol s'ha reunit amb l'expresident Jordi Pujol en el seu despatx. Per què?

sergi sol jordi pujol - captura Tot es mou

Imatge de la trobada de Sergi Sol i l'expresident Jordi Pujol. / Captura del programa Tot es mou.

El motiu d'aquesta trobada l'ha explicat Sol al programa Tot es mou de TV3: el periodista està ajudant el líder d'ERC empresonat, Oriol Junqueras, de qui va ser mà dreta a la vicepresidència, en l'elaboració d'una biografia sobre el monjo de Montserrat i historiador Hilari Raguer, que va morir el passat 1 d'octubre de 2020

"És una biografia escrita per Oriol Junqueras, però jo faig el treball de camp per raons òbvies. La part que està privat de fer, com l'entrevista amb l'expresident Pujol, és la que he fet jo", ha explicat Sergi Sol. L'expresident Jordi Pujol va ser la persona que va acompanyar Hilari Raguer a Montserrat, i per això van considerar que era "imprescindible" incloure'l en el llibre.

Sobre l'estat de salut de l'expresident, que fa poc va ser diagnosticat de Covid-19 juntament amb la seva dona Marta Ferrussola, Sol ha dit: "Jo l'he trobat francament bé, tot el bé que pot estar un home de 90 anys i que ha rebut una pressió enorme en els darrers anys". I ha assegurat que conserva "el cap molt clar".