El confinament està portant l'amor i algunes relacions a l'extrem. O no. Estimar-se en temps de coronavirus és (més) complicat. Lligar o conèixer algú en plena pandèmia, on arreu veiem virus, també. A més, hi ha la dificultat afegida de no poder quedar. Per a les persones que ja són parella, aquests dies també són difícils de portar. Relacions a distància i parelles que viuen el confinament de manera separada per mil i un motius.

El que està clar, és que alguns ho porten millor que altres. Però per ambdos col·lectius, i amb la voluntat de tornar a trobar l'amor, s'ha posat en marxa la campanya ‘Ni a casa teva ni a la meva’ amb ofertes especials perquè les parelles puguin retrobar-se i viure una escapada romàntica després del confinament. 

Així, alguns hotels com els del grup hoteler Royal Hotels Barcelona, ofereixen descomptes de fins al 50% en l'allotjament, des del juny fins al gener de l'any que ve.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat