Una desconeguda va enganyar els membres de la Comissió d'Exteriors del Parlament de Dinamarca i els va fer creure que era la líder opositora bielorussa Svetlana Tikhanóvskaia, durant una compareixença remota en la qual va al·legar problemes tècnics per evitar aparèixer en càmera.

La reunió va durar uns 40 minuts fins que els diputats van començar a sospitar i van tallar la connexió. El president del grup, l'exministre Martin Lidegaard, ha dit que estava "amoïnat" per la manipulació d'aquesta compareixença, segons l'agència Bloomberg.

Lidegaar ha informat a la televisió danesa que una investigació posterior ha determinat que la trucada procedia de Rússia i ha explicat que els diputats van sospitar del frau quan la suposada Tikhanóvskaia va preguntar per 'bordells d'animals', al·lusió recurrent en teories de la conspiració.

Les reunions de la comissió es desenvolupen a porta tancada i de vegades hi assisteix el cap o la cap de govern. No obstant això, el grup ha aclarit que no s'havia revelat cap secret d'estat durant el temps que va durar la trobada.