Aquest dilluns hem entrat en la tercera setmana de judici al procés amb una nova sessió de declaracions dels testimonis. En aquesta fase del judici totes les parts, si així ho desitgen, poden preguntar als testimonis, i per tant Vox té veu dins del judici, després de no poder intervenir durant les declaracions dels acusats.

En aquest context, un dels advocats de l'extrema dreta, Javier Ortega Smith, pot fer exhibició política de les idees de la seva formació, l'espanyolisme. Ara bé, ho fa de forma subtil, a través d'una polsera amb els colors de la bandera d'Espanya.

Alhora, aquest fet entra en contradicció amb un fet que va passar durant la jornada de qüestions prèvies del judici, quan ell mateix va demanar a la Sala que Jordi Sànchez es llevés el llaç groc de la solapa de l'americana perquè, precisament, feia exhibició política.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat