Hi ha molts plaers gastronòmics per descobrir als Pirineus de Catalunya i les estacions d’equí t’ajuden, aquesta temporada, a gaudir de la neu i del menjar.

Port Ainé i Espot

En aquesta estació s'organitzen diverses jornades gastronòmiques al llarg de la temporada perquè puguis degustar, a peu de pista, la gastronomia típica del Pallars Sobirà.  En concret, a Espot aquesta jornada es fa el pròxim 3 de gener i a Port Ainé el 17 de febrer. Apunteu-vos aquestes dates al calendari perquè seran esdeveniments ben especials!

girella gran

Consell Comarcal del Pallars Jussà

La Masella

En aquesta estació ja fa temps que es pot esquiar de nit. Ara, les nits del dijous, divendres i dissabtes, després de baixar les pistes il·luminades, pots regalar-te un sopar amb productes típics de la muntanya al Pla de Masella.

Niu de l’Àliga

Si vols un sopar d’altura, res millor que fer-ho a 2.537 metres al refugi Niu de l’Àliga, que ofereix les millors vistes de la vall de la Cerdanya. Per accedir-hi cal pujar en telecadira i fer un últim tram caminant. Fins i tot, si t’agrada molt, hi pots passar la nit. D’aquesta manera podràs gaudir, si et lleves aviat, d’una impressionant sortida del sol. Tot un espectacle de la natura.

100318LMn056 La Molina 1024x683

La Molina - FGC

Vall de Núria

Sense sortir de l’estació, tens un petit restaurant on gaudiràs de la cuina més selecta de la zona.

Baqueira Beret

L’estació compta amb 25 restaurants i cafeteries a pistes, cinc dels quals són temàtics oferint experiències culinàries úniques.

Esquiar i menjar és compatible? Als Pirineus de Catalunya, sí.

 

Amb la col·laboració de:

logo generalitat de catalunya