Si aquest Nadal vols estalviar, però celebrar-lo com cal, avança't a Nadal. Com bé saps, quan s'acosten aquestes dates tan assenyalades, els preus pugen a causa de l'increment de la demanda. És per això que, a principis de novembre ja t'aconsellàvem actuar de forma intel·ligent i no esperar fins a l'arribada de les festes per comprar tot allò que necessitaràs per celebrar com cal Nadal. 

Beneficis d'avançar-se a Nadal

Preus més baixos
Omplir la cistella de la compra s'encareix a mesura que s'acosta el sopar de la nit de Nadal. El xai, el marisc, les aus i el peix, que són aliments imprescindibles per preparar àpats nadalencs com déu mana, s'encareixen ràpidament a mesura que passen els dies. Per estalviar temps i mal de caps, només cal comprar els productes amb diverses setmanes d'antelació quan encara estan barats i congelar-los.

Els productes s'esgoten, no te la juguis
Avançant les compres de Nadal t'assegures tenir tots els productes en estoc, en una gran varietat de tipus i marques.  

No a les aglomeracions de gent, no a l’estrès 
Aniràs més tranquil i gaudiràs més si, en lloc d'atabalar-te fent llargues cues i obrint-te pas entre la gentada, busques i tafaneges al teu aire. No carreguis bosses amunt i avall, compra el que et cal amb previsió i sense estrès. 

Calcula la despesa
Un cop tinguis feta la llista de la compra, calcula el pressupost i el que gastaràs per no pagar més del compte. 

 

pexels anastasia shuraeva 6232557 (1)

Taula de sopar de nadal/ Pexels

Bonpreu i Esclat s'anticipen a Nadal

Si vols gaudir com ningú les festes i, alhora, no haver de lamentar-te pel que gastes, aprofita els avantatges de la nova campanya de Bonpreu i Esclat "Avança't a Nadal".  La cadena de supermercats tindrà cada setmana ofertes especials, productes que pots necessitar per preparar dinars o sopars familiars de Nadal i que si adquireixes amb antelació poden suposar un gran estalvi.

Aquest novembre, gaudeix de les millors ofertes en una àmplia varietat de productes frescos i de la millor qualitat. Cada setmana i durant tot el mes de novembre, als establiments Bonpreu i Esclat tindràs ofertes exclusives per avançar-te a Nadal. Així, a partir del 15 de novembre i fins al 21, als establiments Bonpreu i Esclat t'esperen amb un reguitzell d'ofertes imperdible que et detallem a continuació.

fotomuntatge bonpreu

Les ofertes de Bonpreu i Esclat disponibles del 15 al 21 de novembre/Bonpreu i Esclat

Pels establiments que no disposen de taulell de peixateria, trobareu una oferta en formatge Gran Capitán a 4,99€/u. I per consultar quina és l’oferta que s'aplica al teu establiment habitual, clica aquí.

També pots avançar-te a Nadal sense moure't de casa, a través del web Bonpreu i Esclat, però recorda que les ofertes online són diferents a les dels establiments.

 

 

Imatge principal: Preparació d'un sopar de Nadal/Pexels