Quins avantatges té avançar-se a les compres de Nadal? És una pregunta que no ens fem gaire sovint, però que és molt bona. I per què és bona? Doncs perquè en té molts d’avantatges. Per exemple, no ens quedem sense els productes que estem buscant, fugim dels col·lapses i les aglomeracions comercials i estalviem temps i diners.

Avançar-se a Nadal és sinònim de fer guardiola. I és que, com és ben sabut, pels volts de Nadal els preus pugen a causa de l’increment de la demanda. En aquest sentit, un consumidor intel·ligent faria bé de rumiar allò que necessitarà i passar a l’acció abans que els preus pugin i els productes comencin a escassejar. 

Bonpreu i Esclat enceta una campanya de descomptes de l’1 al 28 de novembre 

Per Nadal voldràs menjar un bon pernil? I voldràs beure cava amb la família i els amics? Sí, oi? Doncs la primera oferta de la nova campanya d’’Avança’t a Nadal’ de Bonpreu i Esclat és d’un lot de Nadal que inclou pernil serrà Navidul+6 ampolles de Cava Brut Nature per 69’99€. Amb aquesta gran oferta, inicien una campanya de descomptes de l’1 al 28 de novembre.

Bonpreu i Esclat tindrà cada setmana ofertes especials, productes que pots necessitar per preparar dinars o sopars familiars de Nadal i que si adquireixes amb antelació poden suposar un gran estalvi.

 

primera setmana
La primera oferta de la campanya 'Avança't al Nadal' de Bonpreu i Esclat

A partir de l’1 de novembre, tens l’oportunitat de gaudir d’articles de primera qualitat gairebé a meitat de preu. Si encara dubtes, a continuació et donem algunes raons perquè avancis les teves compres de Nadal. No badis!

1. Estalvia temps i diners

Organitza les compres, fes-te tranquil·lament una llista del que necessitaràs i ves fent. Si t’organitzes, compraràs barat i sense fer cues. 

2. Disponibilitat total de productes

Avançant les compres de Nadal t'assegures tenir tots els productes en estoc, en una gran varietat de tipus i marques.  

3. No a l’estrès de les compres nadalenques

Per què t’has d’atabalar per comprar? Oblida’t d’haver d’obrir-te pas entre mars de gent mentre tragines bosses, compra al teu aire sense fer llargues cues.

4. Carns i peixos més barats

A mesura que s'apropa el Nadal, el marisc, el peix i certes carns s'encareixen especialment. Per evitar-ho, el millor és comprar-los unes setmanes abans i congelar-los.

5. Controla el que gastes

Un cop tinguis feta la llista de la compra, calcula el pressupost i la potencial despesa per no endur-te espants d’última hora. 

Aquest novembre, gaudeix de les millors ofertes en una àmplia varietat de productes frescos i de la millor qualitat! Descobreix-les al teu establiment Bonpreu i Esclat habitual, i també a BonpreuEsclat online.  Recorda, però, que les ofertes online són diferents a les dels establiments i que la primera setmana de l’’Avança’t a Nadal’ (1 al 7 de novembre) tots els establiments Bonpreu i Esclat tindran la mateixa oferta.