En el seguit d’entrevistes que la Welcome Talent Society està realitzant dins el marc dels Premis Talent Cambra 2020, Ernest Pérez-Mas, president de Parlem Telecom, subratlla la tasca social que està duent a terme la seva empresa durant la crisi del Covid-19.

"Rebem moltes peticions de mitjans per comunicar-se entre persones que no tenen recursos suficients"

En aquest sentit, el fundador de la companyia de telecomunicacions catalana explica que han rebut múltiples peticions de “mitjans per comunicar-se entre persones que no tenen recursos suficients”. Entre totes aquestes demandes, Pérez-Mas ha destacat les 400 targetes SIM entregades al Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) per tal que la gent es pugui comunicar des dels hospitals de tot Catalunya.

Pel que fa als efectes que pot tenir la crisi actual en el sector, Pérez Mas considera que afectarà en la “composició del mercat”, d’ençà que el Govern espanyol ha limitat les portabilitats durant la crisi del coronavirus. Fins al punt que, tal i com apunta el CEO de Parlem, les portabilitats han baixat un 75%. En paral·lel als perjudicis que pot generar la crisi, Pérez Mas també ha posat l’accent en les oportunitats que poden sorgir d’aquesta. En aquest sentit, aposta per una “concentració” de les petites companyies de Catalunya amb l’objectiu d’arribar a configurar “un gran operador català”.

La campanya #joimpulsotalent permet fer aportacions econòmiques per apadrinar talent d'una forma molt senzilla, ara i aquí.