Si estàs buscant opcions saludables i nutritives que t'ajudin a accelerar la pèrdua de pes, llavors has de provar aquest meravellós suc d'api i pastanaga. La combinació d'aquests dos aliments en un bon vas de suc és perfecta per reduir la gana, eliminar la sensació de gana que et fer menjar de més, evitar l'acumulació de líquid i augmentar la crema de greixos. A més, és un suc molt saludable i amb molt poques calories que pot ajudar-te a mantenir la línia al mateix temps que millora la salut del teu sistema digestiu i del teu organisme en general.

Un suc amb sabor i que acompanya a la teva dieta

Propietats del suc d'api i pastanaga

Afegit a una dieta baixa en calories i una rutina d'exercici físic, el suc d'api i pastanaga pot ser un gran aliat per afavorir la pèrdua de pes i accelerar la crema de greix, a més de combatre la retenció de líquids i desintoxicar l'organisme.

Propietats de la pastanaga per aprimar-se

  • Té poques calories: compta amb aproximadament 25 kcal per cada 100 grams i, a més, són negatives, la qual cosa vol dir que el cos gasta mes calories en digerir-la que les que la mateixa pastanaga aporta.
  • Depurativa i desintoxicant: és un vegetal molt ric en aigua i fibra, per la qual cosa és excel·lent per eliminar les toxines acumulades en l'organisme, així com el greix i els desfets. També ajuda a regular el trànsit intestinal.
  • Diürètica: ajuda a eliminar l'excés d'aigua del cos a través de l'orina, la qual cosa és ideal per millorar la funció renal i combatre la retenció de líquids, una condició que causa inflor en algunes zones corporals.
  • Saciant: el seu contingut en fibra i aigua fa que sigui un aliment saciant, la qual cosa ajuda a reduir la quantitat de menjar que s'ingereix al dia i, per tant, és més fàcil aconseguir la pèrdua de pes.
  • Aliment termogènic: augmenta la crema de calories a causa que quan es consumi, es produeix un increment en la temperatura del cos.
Suc api pastanaga
Suc api pastanaga

Propietats de l'api per aprimar-se

  • Té poques calories: l'api és compost entre un 90 i 95% d'aigua i aporta només 16 kcal per cada 100 g.
  • Millora la digestió: afavoreix l'augment de sucs gàstrics millorant el procés de la digestió. Ajuda en l'absorció dels nutrients dels aliments que s'ingereixen i augmenta la crema de greixos. També prevé el sofriment de gasos, còlics abdominals i inflamació abdominal.
  • Diürètic i depuratiu: els olis i la gran quantitat d'aigua que conté són excel·lents per eliminar tots els líquids i les toxines acumulades al cos i que, sens dubte, contribueixen a la inflor i l'augment de pes.
  • Saciant: aporta una gran sensació de sacietat quan es menja ajudant així a disminuir la gana i les ganes de menjar o picar entre hores. Això és gràcies a la seva riquesa en aigua i fibra.
  • Elimina greixos: en ajudar a regular els processos metabòlics del cos, l'api aconsegueix millorar la capacitat d'eliminar els greixos sobrants.

Preparació

  1. Amb un ganivet, trosseja les branques d'api i, quan estiguin a punt, agrega-les a la liquadora o al vas de la batedora.
  2. Pela i talla les pastanagues a rodanxes i col·loca-la també a la liquadora o vas de la batedora juntament amb l'api.
  3. A continuació, vessa 2 vasos d'aigua i processa tots els ingredients durant aproximadament uns 2 minuts de temps.
  4. Transcorregut aquell temps, agrega els altres 2 vasos d'aigua i un poc de suc de llimona acabada d'esprémer per millorar el sabor.
  5. Bat de nou la barreja durant 1 minut més fins i tot que quedi homogeni i sense res de grumolls.
  6. Finalment, cola la barreja obtinguda i el suc d'api i pastanaga ja estarà a punt per prendre. Pots guardar-lo al frigorífic fins a 3 dies consecutius.