Molta gent desisteix de la vida saludable perquè deixa de veure avenços i senten que no pugen ni baixen. Avui els donarem 5 raons per les quins deixes de veure resultats. Tot això cobra importància ara, durant l'inici de l'any, quan moltes persones es marquen el propòsit de començar una vida més saludable. Així que ja siguis esportistes habitual o et decideixis a encarar el 2023 amb tal propòsit, tingues en compte sempre aquestes 5 raons per evitar caure en la frustració que provoca no veure resultats:

Gimnàs
Gimnàs

El son o l'alimentació, en el punt de mira

  • Poc descans per recuperar: Hi ha un punt en la vida en la qual et sents invulnerable. Res no et pot detenir i entrenes una o dues vegades al dia. Tanmateix, en fer això, no deixes que el teu múscul es recuperi i en comptes de créixer, només comença a fatigar-se. Això fa que el teu humor canviï i et sentis dèbil.
  • Poques hores de son: Aquest punt està relacionat amb l'anterior. En dormir poques hores el cos no té temps de regenerar cèl·lules i mantenir els nivells hormonals òptims. Es recomana dormir de 6 a 8 hores corregudes i una migdiada de 20 minuts al dia.
  • Una vida amb estrès: L'estrès és un dels causants que el cos no pugui recuperar-se a la seva totalitat. Deures aprendre a relaxar-te, ja sigui amb meditació, ioga, vacances, etc. Busca sempre la forma! l'estrès no només no t'ajudarà a obtenir resultats en el teu entrenament, sinó que et donarà un altre tipus de problemes a la llarga i en totes les àrees de la vida.
  • Mala alimentació: El menjar d'una manera saludable però sense les quantitats necessàries per por d'engreixar-se. Encara que també afecta que li afegeixis menjar de mala qualitat i els dolços. Has de tenir en compte que el cos necessita certa quantitat de calories i si l'alimentes amb menys o amb calories buides (ferralla i dolços), mai veuràs un resultat positiu.
  • No variació als exercicis: Les rutines d'entrenament estan dissenyades per canviar-se cada mes. quan realitzes la mateixa rutina amb els mateixos pesos, mateix ritme i descans, el teu cos s'adaptarà i aquesta rutina deixarà de funcionar. Deures fer canvis en la teva rutina d'exercici i per a això el millor és anar amb un professional.

Posa en pràctica els tips anteriors i comença a mirar els canvis perquè aquest 2023 el teu esforç sí que tingui recompensa.