Des que van aparèixer les fregidores per aire s'ha especulat molt sobre l'ús i les garanties de les mateixes, per la qual cosa el primer que aclarirem als nostres lectors és què és una fregidora d'aire. I és que cada vegada veiem a més receptes l'ús d'aquesta eina.

Es tracta d'un electrodomèstic que utilitza principalment un sistema d'aire calent, que es distribueix a través d'uns ventiladors, per cuinar els aliments, bàsicament és així com funciona la fregidora d'aire encara que depèn del model pot variar una mica.

Receptes fit amb la fregidora d'aire

Si estàs amb el dubte sobre si fer-te amb una o no, aquestes són alguns dels avantatges a considerar:

fregidora aire
fregidora aire

Evita l'excés d'oli: és freqüent que quan extreus els aliments de la paella aquests tinguin un gust d'oli molt marcat. Per evitar-ho, els nutricionistes recomanen fregir-los en una fregidora sense oli. Això és recomanable perquè el menjar fregit, en general, es cuina en abundant oli calent. S'evita així que aquests absorbeixin qualsevol tipus d'oli. La fregidora sense oli erradica la variable del sabor en no comptar amb aquest.

  1. No t'has de preocupar per la temperatura: si ets un cuiner assidu sabràs que no tots els ingredients es fregeixen amb la mateixa temperatura. La fregidora se n'encarrega. Aquests artefactes incorporen un regulador de calor. És exclusiu per a carns, verdures i masses, de manera que ja no hauràs de comprar aquests costosos termòmetres. Assegurar-se't que el teu menjar es fregeixi a la perfecció és més fàcil.
  2. Inclouen temporitzador: els fabricants han creat alguns dissenys de fregidores amb temporitzador. Aquests indiquen, a través d'un so o llum, que l'aliment ja ha de ser extret. Les que no compten amb l'esmentada funció tenen especificat el temps juntament amb la temperatura corresponent a cada ingredient.
  3. Estalvia oli en no necessitar-ho: si fregeixes els teus aliments en una paella comuna, hauràs de recarregar la paella repetides vegades. Quan utilitzes una fregidora sense oli, el menjar es cuinarà en menys temps. Formarà una pel·lícula que impedeix la filtració del greix cap a l'interior. El greix, el colesterol, ja no seran més una preocupació a la teva dieta en eliminar l'oli dels aliments.
  4. No ha de ser netejada tots els dies: netejar l'oli de la paella on fregim el menjar pot ser un treball molt molest. El greix no es dissol fàcilment, a més d'innecessari. Amb la fregidora no hauràs d'enfrontar-te a aquest inconvenient diari. N'hi haurà prou amb netejar-la una vegada a la setmana si la utilitzes freqüentment.
  5. És segura: per evitar les perilloses gotes d'oli calent, la fregidora sense oli ha estat dissenyada amb un sistema antiesquitxades. Les seves vores altes impedeixen que el greix surti del recipient. A més, compta amb una comporta superior per tancar-lo mentre es cuinen els aliments. Com que la base és tancada, es redueix qualsevol risc.

🛒 Comprar ara les millors fregidores per aire a Amazon