Si ets d'aquelles persones que les apassionen els batuts, estàs de sort. Avui et presentem un batut de poma, amb pera i civada; tota una beguda saludable per començar el dia o per a l'snack de mig matí o a mitja tarda. La canyella, la nou moscada i l'extracte de vainilla pur, poden portar a més a aquest batut de civada cremosa els sabors del pastís de poma.

Si encara no t'has unit a la moda dels batuts de civada, ho hauries de fer amb aquest per no voler sortir-te d'aquest estil tan saludable de vida. Potser aquests batuts no siguin tant com una moda, però sí són tot un plaer per a moltes persones que ja l'incorporen en el seu dia a dia.

Els batuts es poden prendre a diferents hores del dia

Els batuts de civada són ideals per a un esmorzar ràpid i saludable, que satisfaci la gana, o per a un berenar nutritiu hores després del dinar o abans d'aquest.

Aquesta beguda de la popular poma està carregada amb ingredients saludables, com la civada, iogurt grec i la pera. Està a més lleugerament especiat amb canyella i nou moscada, i una mica d'extracte de vainilla pura, que li afegeix una mica de dolçor extra. Tots aquests sabors es combinen per fer un batut que gairebé té gust de pastís de poma.

Fer la recepta no és res complicat, com veuràs a continuació, encara que requereix una mica de temps fer la barreja de manera que tingui una consistència suau. No obstant això, el sabor agredolç que la poma agrega és irresistible i farà que no et penedeixis i en desitgis més d'aquest batut, també conegut com el batut de "pastís de poma".

Batut Poma|Illa
Batut Poma

Ingredients

  • ½ tassa de civada tradicional
  • 1 tassa de iogurt grec
  • 1 poma mitjana, sense cor i picada
  • 1 pera mitjana, sense cor i picada
  • ¼ de tassa de llet del tipus que prefereixis, o més segons sigui necessari
  • ¼ culleradeta de canyella molta
  • Una mica de nou moscada molta
  • ¼ culleradeta d'extracte de vainilla pur
  • 1 tassa de glaçons

Instruccions

  1. Col·loca la civada a la liquadora. Bat-la fins que sigui en partícules molt fines.
  2. Afegeix la resta dels ingredients, començant amb la ¼ tassa de llet. Bat fins que sigui suau, aproximadament dos minuts, i afegeix més llet segons sigui necessari, fins que s'assoleixi la consistència desitjada. Cobreix el batut, ja servit, amb una mica de canyella si ho desitges, encara que això és molt bo per consolidar els atractius sabors.

Has vist que fàcil? Doncs en incorporar aquests aliments a la teva dieta, estaràs ajudant el teu cos que estigui més saludable i preparat per al dia a dia.