Com bé saps, tan important com l'entrenament és la correcta alimentació. I un dels menjars més importants és el que realitzes després de l'entrenament. Per què? Perquè és el moment que el cos més preparat està per rebre nutrients: proteïnes per al múscul, nutrients, glucogen per als músculs i fins i tot actives el sistema de recompensa del teu cervell

Què és la fase de definició? Aquella fase de l'entrenament i dieta on volem perdre pes, concretament greix corporal, per assolir els nostres objectius estètics. És vàlida tant per a homes en definició muscular com per a dones a dieta d'aprimament.

El cos més preparat està per rebre nutrients després de l'entrenament

Avui hem volgut veure batuts per quan estem en fase de definició. Quan prendre'ls? Just després d'entrenar idealment, encara que poden ser un esmorzar o berenar interessant.

Consells per al menjar postentrenament en definició

  • L'objectiu principal és perdre greix mantenint el múscul.
  • Per això hi ha d'haver càrrega suficient de proteïnes.
  • Però sense excedir-nos en calories.
  • Per això, no ens hem de passar de greixos i HHCC.
  • En aquests batuts no posem mantegues de fruita seca, ni cereals.
  • Encara que certa quantitat de HHCC és positiva per a la recàrrega muscular
  • Per això si hi ha fruites, verdures i lactis.

Pots gaudir d'un deliciós batut sabor xocolata casolà que t'ajudi a créixer muscularment per la proteïna natural, et recuperi, et doni energia i sigui bo per a la teva salut? La resposta és sí. Combinarem l'efecte accelerador de l'organisme del cafè i el cacau amb la proteïna natural de la llet, les nous (també riques en greixos saludables i Omega3) i si volem la civada.

Batut Definición
Batut Definició

Tot això dona un perfecte batut sense fructosa, sota en hidrats si ho volem sense civada i apte per definir músculs.

Ingredients

  • 2 cullerades soperes (30 g) de cacau en pols. En el seu defecte podem ratllar xocolata negra
  • Un grapat de nous netes
  • 250 ml de llet desnatada
  • Mitja cullerada de cafè soluble o un raig de cafè líquid preparat
  • Opcional: edulcorant al gust.
  • Opcional: ¼ de tassa de civada

La preparació és molt ràpida i senzilla, aboca en una batedora els 30 grams de cacau en pols, afegeix la llet juntament amb les nous, el cafè i l'edulcorant al gust. Podem afegir civada també fent al batut més nutricionalment complet encara que més calòric.

Triturem molt bé a màxima velocitat ja que les nous necessiten temps. Provem de sabor i servim.

Podem afegir gel a la barreja si volem, a la batedora o al vas. Com porta cafè, si el prens a la nit o ets sensible a la cafeïna, pots evitar aquest ingredient o utilitzar cafè sense cafeïna.