Les vacances de Setmana Santa són una bona ocasió per cuinar amb els nens algunes receptes curioses, divertides i delicioses. Et convidem a aprendre a preparar ous de Pasqua de xocolata a casa, amb els nens, amb aquesta rica i fàcil recepta. Una proposta perfecta per elaborar de forma casolana, el dolç protagonista de diumenge de Pasqua.
Com fer ous de Pasqua de xocolata, pas a pas:
Ingredients:
- 500 g de xocolata fondant (negre, blanc, amb llet...)
- Motllos apropiats per als ous (millor els de silicona)
- 1 pinzell de cuina
- Consells: per decorar els ous es pot fondre xocolata blanca o amb llet per fer dibuixos a la closca de l'ou. Com més t'agradi
Un costum amb molta història
Aquesta senzilla recepta per a nens no requereix a penes materials, serà molt divertit continuar amb el bonic costum de preparar ous de Pasqua amb xocolata, decorar-los i amagar-los perquè els nens siguin els qui els busquin per poder menjar-se'ls.
1. Fon la xocolata al bany maría o al microones. Mantenir el foc baix per evitar que la xocolata s'espesseixi, el deixem sobre el foc durant 3 o 4 minuts aproximadament, removent sense parar.
2. Agafa el motllo per les vores. Introdueix el pinzell a la xocolata i pinzella el motllo des del centre cap a fora per a s'adhereixi bé a les parets. Pinzella el motllo una vegada amb la xocolata, deixa'l reposar a la nevera durant 10 minuts i repeteix aquest procés 3 vegades fins a aconseguir una capa de xocolata més gruixuda.
3. Desemmotllar els ous de xocolata i amb l'ajuda d'un pinzell, pintar de xocolata les vores de cada meitat d'ou.
4. De seguida, col·locar caramels o una altra sorpresa dins de l'ou i unir les dues meitats d'ou. Portar-los a la nevera perquè se solidifiquin.
5. Embolica l'ou en un paper cel·lofana, si és transparent quedarà més bonic, i l'amarres amb una cinta o simplement grapar-lo.
6. Col·loca diversos ous de xocolata en un cistellet que pots elaborar a casa o comprar-la i... FELIÇ PASQUA!