És cert que de vegades ens costa portar el ritme, ens cansem més del compte i quan no hi ha cap altra raó aparent, llavors hem de trobar la solució. I si et diem que hi ha una sèrie d'aliments per combatre el cansament? Sí, aliments que coneixes i que han d'estar a la teva taula cada dia.

Fem tot el possible per portar una vida més saludable, però en ocasions ens falten aquests nutrients o vitamines que fan que estiguem més protegits contra tota mena de malalties que puguin sorgir. En aquest cas, notarem com l'energia arriba gairebé sense pensar-ho. Quants d'aquests aliments són els que consumis diàriament?

Algunes fruites, les més ben aliades

Els plàtans

Entre la fruita, destaquem els plàtans que són un d'aquests aliments per combatre el cansament més bàsic. Això és perquè compten amb diverses vitamines i minerals, entre els quals el potassi sempre destaca. Però és que a més d'això, ens aporta fibra i carbohidrats. Això fa que la barreja de tot això sigui més que perfecta per donar-li el nostre cos l'energia que necessita.

Alimentación
Alimentació

Els espinacs

Per començar, sabem que els espinacs són una de les fonts principals de ferro. Per això, no les hem d'oblidar en la nostra dieta. Ja saps que les podràs prendre de diferents maneres i això fa que no ens portem a avorrir. D'altra banda, compta també amb magnesi i potassi. Amb ella, mantindrem els nivells de ferro sempre de manera equilibrada, ens ajuda a tonificar i a cuidar-nos del nostre organisme, a més de fer que el nostre cos funcioni a la perfecció.

L'alvocat

Un dels ingredients clau per totes les seves grans aportacions. Entre ells ens quedem que té encara més potassi que els plàtans i nutrients diversos. Per la qual cosa també es tradueix en una gran font d'energia. Cuidarà el teu cos així com la teva vista i per tot això i més, també has de combinar-lo al teu plat, deixant-li sempre un petit buit.

La xocolata negra

És un altre d'aquests aliments per combatre el cansament que més ens agraden. Això sí, com més cacau pur tingui, molt millor. Es diu que té una sèrie de propietats que funcionen de manera similar a la cafeïna, és a dir, a tall d'estimulació. Això ens fa estar més desperts i sentir-nos plens d'energia.

La fruita seca

Segur que també estàs al corrent que prendre un grapat de fruita seca al dia és una de les millors opcions per a la teva salut i la teva dieta. Ja que realment és així. Perquè com bé sabem tenen proteïnes però també Omega 3 i ens dona energia. Això fa que sigui un altre dels aliments per combatre el cansament.

La civada

És un dels aliments que podem combinar en tota dieta, des dels esmorzars fins als berenars. Perquè sí que tenen aquest poder saciant i que ens omple d'energia, al mateix temps que és saludable i ens omple de nombrosos nutrients. Per la qual cosa la civada és una altra de les millors opcions que hem de tenir en compte.