Els exercicis de glutis per tonificar són una excel·lent opció per aconseguir un resultat molt vistós i atractiu al nostre cos. És per això que volem oferir-te una llista d'exercicis de glutis per tonificar que poden ajudar-te a aconseguir els teus objectius per quan arribin les vacances.

Exercicis simples però efectius

Exercici pont per tonificar els nostres glutis

Un dels exercicis de glutis per tonificar més efectius que existeixen són els de pont. En efecte, aquest tipus d'exercici resulta molt efectiu per aconseguir l'esmentat objectiu. Realitzar-lo és summament senzill i simplement necessitarem una superfície plana i embuatada com el mateix terra.

  • Ens hem d'ajeure sobre el matalàs de cara amunt, doblegant els nostres genolls.
  • Els nostres peus quedaran a ambdós costats dels nostres glutis, per sota d'ells.
  • Empenyerem amb els nostres talons, fent pressió sobre ells per aixecar el nostre maluc poc a poc separant-la del matalàs.
  • Hem de fer una línia recta des dels nostres genolls fins a les nostres espatlles.
  • Per finalitzar, hem de baixar de nou el nostre maluc fins al matalàs per tornar a repetir l'exercici.

Aixecament lateral de cames

El següent dels nostres exercicis de glutis per tonificar és l'elevació de cames lateral. És un exercici indicat per a un bon entrenament dels glutis que no requereix cap dotació especial i que pot fer-se a casa. És senzill de realitzar i és per tant ideal per als qui s'inicien en l'activitat esportiva. Si és el teu cas, et recomanem consultar altres exercicis indicats per als qui volen començar en l'activitat esportiva com aquests exercicis cardiovasculars de baix impacte.

Cames Lateral
Cames Lateral
  • Ens col·locarem de genolls amb la palma de les nostres mans recolzada en el matalàs amb una separació aproximada fins a l'altura de les nostres espatlles.
  • Farem pressió amb els nostres abdominals i aixecarem una cama redreçant-la cap al costat fins que quedi alineada amb el nostre maluc. Ens mantindrem diversos segons en l'esmentada posició i tornarem a la postura inicial per repetir l'exercici. Durant aquest exercici és important mantenir una posició equilibrada, amb l'esquena recta i sense moure'ns als costats.

Exercicis de glutis per tonificar amb banda elàstica

Un altre dels exercicis de glutis per tonificar que volem presentar-te és una opció en la qual s'utilitza una banda elàstica.

  • Ens posarem de genolls a a terra posant la banda elàstica al nostre peu embolicant-lo. L'altre extrem de la banda l'hem de situar sota del nostre genoll.
  • Flexionant el peu i amb els dits mirant a terra, hem d'estendre i d'anar aixecant una de les nostres cames fins que el peu arribi a una altura superior a la dels nostres glutis.
  • Hem d'estrènyer els nostres abdominals mentre portem el nostre pes a un costat procurant sempre que els nostres glutis es mantinguin ferms al llarg de tot el moviment. Portarem enrere el nostre peu i anirem repetint l'exercici.